Bagcilarda oturan hic yok
Hele ben tamamen uzak hic yazmayayim aslinda karamanliyim da
Hollandada yasiyorum dogma buyume buraliyim amsterdam
Ben de Kurtköy’deyim
siz neresindesiniz? Ben lens yaşam merkezine yakınım.
Eyüpsultan istanbul diye güncelleyeyim arada belki çıkar bir kanki bizede![]()
![]()
![]()
Offf siz tamamen uluslararası ![]()
![]()
![]()
Aynen bacim ya ben tamamen uzak ama ona ragmen bak gonul bagi kurduk mesafeler bizi yildirmiyo
Evet eşlerden ziyade gizli profiller olduğu için insan bir tereddüt ediyor tabi haliyle
ama oyun grubu konusu çok mantıklı da, benim kızım daha 9 buçuk aylık. Bir de Sancaktepe’ye çok yakın değilim ben, daha önce Samandıra’da çalışmıştım ama 2 otobüsle gidebiliyordum iş yerime.
Çok yakınız ben de toki deyim ![]()
Kesinlikleeee
sizin bebis ne kadarlik![]()
Büyüdkçe zorlaşıymı zira doğduğundan beri en zor zamanlarını yaşıyorum diyebilirim her konuda uyku yemek memnuyetszlk sürekli ağlama sürekli kucak isteği aman Allahımm
@Didem in bahsettiği oyun alanını eşime sorayım izin verirse sizde geleblsenz bi gün ayarlayıp gitsek çok güzel olur bence de
Kolaylasiyo size bagimsizligi gidiyo kendi beceriyo cogu seyi ama tabi her cocuk ayri allah icin yemek konusunda hic bir zaman sorun yasamadim.uyku sorunumuz vardi refluyle alakali ama emzirmeye devam etmek istedim ama yapicak bisey yok hipp mamaya basladim belirli aydan sonra.gece bir kere uyanirdi ama suan hic uyanmiyo yatirdigimla sabahi buluyo ama erken kalkiyo 7.30 dedimi ayakta 8.30 gibi ikimiz kahvalti yapariz yemek sandalyesi var oglen iki kere uyur iki uyku arasi bahceye cikaririm cunku enerjik oluyolar cok disarda enerjisini atiyo ama dedigim gibi buyudukce kendilerini ifade ediyolar aglama yerine konusmaya el hareketleri birakiyo.azicik daha sabredin inanin gecicek.
Ben Bağcılar’dayim
Masallah eymene sağlıkla büyüsün bizde 13 ay olmak üzereyiz ![]()
![]()
![]()
Evet kesinlikle bende katılıyorum
Orası bana aşağı yukarı 1 buçuk saat uzaklıkta 2 arabayla gitmem gerekiyor. Ayarlayabilirsek gelmeye çalışırım
Aynn szn bebiş kaç aylık
Neresinde
13 aylık