Bebişleri buluşturma fikri🥰

Şimdi baktım arabayla 35 dk diyor yani bi şekilde kestirir heralde :smiling_face_with_tear: ben yol yakın sanmıştım 15 20 dk dedim​:joy:

Bn arabayla gelrm büyük ihtimalle

Bnm ki de öyle ya uyku zamanları genelde aynı ama belli olmuyor

2-3 arası olsa uyar mı peki? Çünkü eşimle gelip gideceğim o da 3 den sonra işe giderdi

Benim 1 buçuk saate yakın sürüyor :grinning_face:

Bzm arabayla 15 dk gösteriyor saat 3-4 arası gideblrm orda bulrz birbirimizi yaa

Benim de öyle :face_with_hand_over_mouth: belli bir yere kadaer otobüsle gelip sonrasında belki taksiyle gelirim diye düşündüm çünkü yolu tam anlayamadım 3 ayrı otobüs gösteriyordu

Bende de 2 ayrı otobüs gösteriyor :grinning_face: Allah im İstanbul da bi yere gitmek işkence resmen

Siz gelecekseniz uyar olmadı biraz sarkar uyku saati yapacak bişey yok​:heart_eyes:

En son 2 3 arası dedik ama size de uyar mı

Aynen malesef :woman_facepalming:t2: ben işe de pendik Kurtköy ‘den Üsküdar’a kadar gittiğim için alışkınım aslında ama bebekle tabiki çok daha zor. 2 otobüs+17 dakika yürüme gösteriyor. O yürüme beni mahveder herhalde, taksi bulursam belki taksiyle gelirim ordan da

Çok huzursuz olırsa da biz erken kalkarız :face_with_tongue:

Ay sevindim suan heyecanlandm​:grinning_face::heart:

1 Beğeni

Evet bebekle zor oluyor maalesef. Sicak olursa 17 dk yürüme mahveder tabi

Oyun oynarken olmaz belki :grinning_face:

Eğer ortamı beğenirse zaten uyku muyku hayatta aklına gelmez​:joy:

Sabah ilk uykusunu da biraz geç yaptırırım dengeleriz inşallah

Uyar banada inşallah eşim skntı çıkarmazsa

Ins uyumamak için direnmez. Ben bugün 2 kere uyutup beşiğine yatırdım gülerek ayağa kalktı :grinning_face:

Sizin bebişler yürüyomu