Bebişleri buluşturma fikri🥰

Bu pazar değil haftaya pazar diyelim tabi önce eşimle konuşayım plan yaparız tam

Çiçek mantıklı aslında ama taşıyamam​:joy:

Haftaya pazar ben tamamım​:+1:t2:

Dış görünüş olarak nasılsnz kızlar ben 153 boyunda kısa boylu tam tesettürlütüm full siyah giyinirm sufle takıyorum ordan tanıyablrsnz peki siz @Didem @Şeyma.A , @Bus55

Sali, cuma 13-15 arası olabilir. Ama eşimle bi konuşmam lazım

Saat olarak bize hiç uymuyor tam uyku saati gelsek de burnumdan getirir

Maşallah​:heart: bende tesettürlüyüm enine geniş bi arkadaşınızım :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Ben pazar günü 14-18 arası gelemem maalesef :neutral_face:

Pazar günü olan da benimkinin uyku saatine denk geliyor ya​:neutral_face:

Yolda uyumaz mı arabada

Benimki dışarda uyumuyor uyusa getiririm tanışmak çok istiyordum seninle de

Uyumaz maalesef :neutral_face:

Bende sizlerle tanışmak çok istiyordum ama 4-6 arası uyuyor. Uykusu gelince de çok huysuz oluyor

Aa tüh ama olmadı şimdi. O zaman pazar günü başka müsait saat olmaz mı acaba orayla konuşsak

Ben de aynı boydayım 57 kiloyum , tesettürlüyüm ama ne giyerim bilmiyorum ya elbise ya da pantolon tunik giyerim sanırım. Bebek arabası ile gelecekseniz arabaya bi kurdela filan bağlayabiliriz belki öyle de olur :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

Bana 10 - 15 arası uyabilir ama diger arkadaslari bilmiyorum tabi

Şu an farkettim de biz zaten 1 saatlik bir süre için orada olmayacak mıyız. 14-18 arası söylenmiş, bebeğiniz 16-18 arası uyuyorsa o zaman 14-16 arası görüşsek olmaz mı herkese o şekilde uymaz mı acaba.

Pardon bu saatler de size uymuyormuş. Tüh nasıl yapsak bilemedim. Benimkinin uyku saatleri değişiyor karnı tok olursa çok zorun olmuyor ama ben de bilemiyorum tabi orda sıkıntı çıkarır mı. Farketmez benim için

3 4 arası gitsek size uyar mı? Arabada belki 20 dk olsa da uyur benim ki hep beraber olalım yani

Siz eşinizle konuşun eğer tamm derse ben evden 2 de çıkarım otobüs 15 20 dk sürüyor sonra orda biraz yürüyüş yaparım belki uyuturum 3 4 arası da giriş yaparız