Nereye kj
Bebeğiniz kac aylık
Şuan 6 ay 4 günlük
MaşaAllah bende etkinlik falan yapmak icin sabırsızlanıyorum ondan sordum simdilik daha sınırlı
Valla çok da bişey yapılmıyor açıkçası ne bulsa ağzına atıyor heralde 9-10dan sonra yapmak daha mantıklı
Keşfetmek için ağzını kullanıyor annesi
Galiba
Bu ilk çocuklar ailenin en zekisi oluyorlar bence. Annenin uğraşacak başka çocuğu olmadığı için çocukla hem çok konuşuyor hemde eğitimiyle çok ilgileniyor. Buda güzel sonuçlar veriyor tabi. İlk kızıma 4 yaşında okuma yazmayı bide istiklal marşının 8 kıtasını öğretmiştim ben. Bu arada bu yaptığın etkinliği 4 yaşında kreşte yapmıştık biz
Canım sana benziyor oğluşun
Bence de kesinlikle çünkü cidden ilk olduğu için ayrı bi özeniyorsun yani biraz farklı olacakları bi gerçek
burun ve gözler ben dudak ve çene baba ikimizide kırmamıs yavrum ikimizdende almış
@1kubra canm. Yanlış hatırlamıyorsam sendin bebeğine simit takip havuza mi gitmiştin havuzu mu evine getirmiştin o senmiydin
İşte buldum senmişsin neyse ben de istiyorum ama nerde yapabilirim boyle birseyi
Aynen ben spaya götürmüştüm yine götürücem aşıdan sonra tavsiye ederim çok sever özlemiştir suda olmayı
Ayy ben Kocaeli’ gölcük de oturuyorum nerde bulacam ki ilk bebek olduğu için de bilmiyorum biraz araştırayım
Aaa teşekkür ederim