Bebişlerimizin anlık fotosu🐾

Dayısına benziyor bende küçükken sarışınmışım kumral oldum sonra. Bakalım Alparslan değişecekmi :smiling_face_with_three_hearts:

Valla renk değişse nolur maşallah çok güzel bi bebiş

5 Beğeni

Teşekkür ederiz canım her bebek çok güzel melek onlar :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bizimde var aynı pijamamız :heart:

3 Beğeni

Sende görünce bizde denedik totosunu kaldırabileceğini hiç düşünmüyordum ama baya durdu böyle :joy:

4 Beğeni

6 Beğeni

Yaa maşallah ben osman gönülal’a sordum. zaten bebekler yapmak istemezse yapmaz dedi siz destek olun dedi. Bence iyi yapmışsın kasları güçlenir bu sayede bence :slight_smile: maşallah gayet de iyi duruyor :heart_eyes:

minnakımla kızılcık şerbo keyfi :sweat_smile: minnakım 5 aylık oldu neredeyse 1 aydır fotoğraf atmıyoruz bir ara #eylüldump atıcam :star_struck:

3 Beğeni

3 Beğeni

6 Beğeni

Ben zararı olur mu acaba diye pek tutmadım artık hergün biraz koyarım hemen yürümesini istiyorum bizimki sürünmüyor bide canı sıkılıyor bana sarıyor kucakta gezmek istiyor belim kambur oldu artık dik duramıyorum :joy:

Ben de hatta bişey olur diye engelledim sonra sırf soru sormak için üyelik aldım bişey olmaz iyi biley destekleyin dedi. Aslında haklı mırın kırın etmiyo dimi ayağa kalktığında

Yok hiç zorlanıyor gibi durmuyor gayet rahat durdu önünede kumanda koydum hatta l(en sevdiği şey)ayakta olduğunu unuttu bence

Ay bunu yeni gördüm bu da bizden o zaman :cherry_blossom:

10 Beğeni

Çok iyi o zaman maşallah :nazar_amulet::nazar_amulet:

Oh hayırlı olsun çok minişmiş ya :melting_face::melting_face:

1 Beğeni

Teşekkür ederiz :cherry_blossom::face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Ay maşallah elvincim​:nazar_amulet: bizim ki daha dikmiyor kendini.
6 aylık :arrow_lower_left::arrow_lower_left:

2 Beğeni