Bebişlerimizin anlık fotosu 📸

Gözden yukarısı sanki baba gözden aşağısı da sana benziyor sanki ikinizden de almış maşallah :innocent:

2 Beğeni

Allah’ım teyzoşlarımı görünce moralim yerine geldi, ohhh :star_struck::star_struck::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

Mucize annelerin mucize bebekleri :star_struck::smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:

3 Beğeni

Buda bizden gelsin teyzeleri

Buyumusmu bakalim eymen aras

Optum cok

13 Beğeni

Maşallah çok tatlı, bal bal :honey_pot:

2 Beğeni

Cok tesekkurler admin butun hamilelere ilham
Olsun bak mucize anne ile baslayip mucize
Bebege donustuk bakin.
Bunlarin icin her sanci feda olsun.

2 Beğeni

Mucize Bebek uygulamasını yakında uygulama marketlerinde yayınlayacağım. Benden kurtulamazsınız :slight_smile:

3 Beğeni

Bastacisin herzaman dedigim gibi

2 Beğeni

Hoş geldin abla :heartbeat: Oy yerimm minik kus :smiling_face:değişmiş abla tamıyamamıştım ismini görünce anladım eymen olduğunu

2 Beğeni

Yaa kocaman olmusa hemde masallah

2 Beğeni

Ne kadar güzel ilk doğdukları günü ve şimdiki günlerini görmek

2 Beğeni

Yaaaa bu neeeeee bu nasil tatlılıkk :heart_eyes::heart_eyes: saçlar karizmaaaa kendi ayrı karizmaaa anan arı mı senin çocukk :smile::heart_eyes::heart_eyes:

2 Beğeni

8 Beğeni

Bir zamanlar parkta​:smiling_face_with_three_hearts:

7 Beğeni

Yenidoğan döneminde sadece anlıklarım emerken

7 Beğeni

Aramıza hoş geldin Kübra :smiling_face_with_three_hearts::partying_face: maşallah kaç aylık?

Daha ay olmadık 27 günlük :slight_smile: ve hala çok küçük nasıl büyüyecek bu :grimacing:

2 Beğeni

İnan nasıl büyüdüğüne şaşıracaksın :grinning:

Umarım ben de öyle derim bi an önce onunla daha çok aktivite yapmak istiyorum şimdi sadece uyuyor

Evet ilk zamanlarda böyle oluyor ancak ilerleyen zamanlarda uyuyacağı zamanları iple çekebilirsin :grinning::grinning:

Öyle büyüyorlar ki insan şaşırıyor :smiling_face:
Zamanın nasıl geçtiğini fark edemiyoruz.
Ne ara 8 aylık olduk diyoruz eşimle.
Yeni dogduğu fotolara bakıyoruz zaman ne çabuk geçmiş diyoruz.

Bende aktiviteler yapmak istiyorum ama bulamadım kendim yapa bileceğim bişeh istiyorum ,senın önerin varmı?