Bebişlerimizin anlık fotosu 📸

Şuan bebişinizle ne yapıyorsun bakalım :star_struck: gelsin fotiler :grin:

Happy Dance GIF by TRT

3 Beğeni

Uyuttum geldim :sweat_smile:

Anneanneye göndermiştik bugün :rose:

11 Beğeni

Bizde sevdiğimiz bi teyzemize yollamıştık başka da çekmemişim uyanınca çekeyim yavrumu​:heart_eyes:

10 Beğeni

Mucize Anne ile büyüyen bebekleri şimdi böyle canlı görmek çok heyecan verici benim için, iyi ki varsınız :smiling_face_with_three_hearts:

11 Beğeni

Sizde iyi ki varsınız bizlerin burda kan bağı olmadan da ne kadar kardeşçe olabildiğimiz iki platform sağladınız.:white_heart:

4 Beğeni

Bizim böyle güzel ve temiz bir platformda buluşmamıza ön ayak olduğunuz için asıl siz iyi ki varsınız​:heart: Emeğinize sağlık :rose:

2 Beğeni

Babası işe gittiği için özlüyor sanırım babası gelince naz yapıyor babaya :joy:

12 Beğeni

Allah bağışlasın :heart:

3 Beğeni

Uyumak için ağlayayımmı güleyimmi diyen bir bebiş:smiling_face_with_tear:

10 Beğeni

Amin cümlemizinkini inşallah :palms_up_together:t2::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

12 Beğeni

Gözler ışıl ışıl harikasınız :heart: sayenizde güze güzel başladım @Funda @Esma @zsnblk @Cesurummm @ZuhreCK

4 Beğeni

Daim olsun güzelim :heart:

1 Beğeni

Uyudu benim minnoş uzun süre uyumayacak ama olsun :grin:

10 Beğeni

Hep güzel geçsin inşallah :palms_up_together:t2:

Kuş uykusu hep bunlar bazen diyorum ki uyuyunca bende mi uyusam diyorum sonra kendi kendime diyorum ki ya zaten yarım saat uyuyacak işimi yapıyorum bi bakıyorum oğlum 2 saat deliksiz uyuyor :sweat_smile::sweat_smile:

3 Beğeni

O kadar güzel uyuyorlar ki bütün işi gücü bırakıp saatlerce izleyesi geliyor insanın :heavy_heart_exclamation:

9 Beğeni

Bize uykular har bacım :joy::joy:

1 Beğeni

Aynen öyle vallahi :sweat_smile::sweat_smile:

1 Beğeni

13 Beğeni