Bebişlerimizin anlık fotosu 📸

Lolipop geldi
Dis kasiyici eldiven

Ve bebek kumandasi bebeklercok agzina goturmeye calisiyo

Bizimkide kumandayı hep ağzına götürüyor :smiling_face_with_tear:

Bulabilirsen sende al hem dis kasiyici hem kumanda

Temu’dan bula bilirim ama o gelene kadar cesurun 32 dişi çıkar :smiley:

Hahahahh ayyyy kiz neymissin
Aksam aksam guldurdun beni
Ben amazon dan aldim bunu

:rofl:Starex kargo ile vurarsan 5 gune elinde.men səhv eledim poçta vurdum 29 gune geldi

Evet bizum tv yeniydi kumandasınin anasi ağladı simdiden bi calisiyo bi calismiyo hep dis izi

Starexlə vururam həmişə 20 günə gəlir çıxır.
Heç sifariş verende bilmirem starexle ya nece seçirsen necə olursa Starex kargosu düşür :joy::joy:həmçini budəfəki kargo hələ gəlməyib səbrim yoxdu gozləməkdən :smiley:

:joy::joy::joy:iyi yapmışsın

Güzel kızım Meva’m 2 ay 15 günlüktü burda :heart_eyes: önce 2.ay fotoğrafları çekildi sonra köye doğru yola çıkıldı, minnoşuma köy yarıyor hiç gitmek istemiyorum :smiling_face_with_three_hearts: uyku düzeni ve beslenmesi burda maşallah iyi olduğu için :nazar_amulet:
2 ay 19 günlüğüz şimdi :hatching_chick:

:nazar_amulet:🩷:nazar_amulet:🩷:nazar_amulet:🩷:nazar_amulet:🩷:nazar_amulet:🩷:nazar_amulet:🩷

Maşallah ya gördüğüm en güzel bebişlerden

Asla durmuyor :slight_smile:

Teşekkür ederiz​:heart_eyes::heart:

Dalgın dalgın bakıyor minnoş kız :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:

24 günlük Aselin uykuda keyfi :sweat_smile::sweat_smile: anne balı :smiling_face_with_three_hearts::kissing_heart::innocent:

Evet yaramazlıktan yoruldu :slight_smile:

Bu nasıl burun :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

Mənde itmisem Temunun içinde vurmaliyam ama qərarə gələ bilmirem, seçim o qeder çoxdu ki,Bu defe ozum ucun vururam,bundan qabaq usaqlar ucun elemisdim,mende səbrsize bu konuda​:grin:

MaşAllah size​:heart_eyes::purple_heart: