Belli bölgelerden kilo vermek istiyorum

Valla kız ben o şekilde zayıfladım kalça göbek basen gitti

1 Beğeni

:rofl::rofl:çok güldüm kalça değil de karın var onu ne yapalim

Ben bunu yaparsam kocam görürse. Kafayı yemiş diye hastaneye götürür​:joy:

1 Beğeni

Aaa ilk kez duyuyorum ahahah çok ilginç

Aaa çok şaşırdım denemek lazım o zaman :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

Sallandıkça karında gidiyor​:joy:

1 Beğeni

Görmeden yap​:smiling_face:

1 Beğeni

Denicem :blush:

Bekarken bir ara kilo aldım 65 kiloydum bunu yaparak zayıfladım ve hiç 60 kilo üstüne çıkmadım hamilelik dışında 2 ay falan denedim belim zaten ince benim şu an yine 65 oldum 2 hafta oldu tekrar başladım çünkü başka Spor yapamıyorum

Dene o zaman :joy:

1 Beğeni

Of kilodan bende çok müzdaripim ama diyet yapamıyorum o irade yok bende olmuyor yani illa bozuyorum maalesef. Eski halimi çok özlüyorum bi kıyafet aldiğımda bedenine bakmadan almayı aldığım şeyin acaba olur mu diye düşünmeden giymeyi çok özledim önceden 36-38 bedendim her giydiğim oluyordu yakışıyordu şimdi öyle değil doğumda çok kilo aldım ve asla veremedim şimdi 44-46 beden giyiyorum elbiseye göre 48 bile aldığım oluyor ve çok üzülüyorum eski fotoğraflarıma bakınca içim gidiyor resmen. Şuan da göbeğim çok var doğum yaptıktan sonra bağlamadım sanki 6 aylık hamileymişim gibi göbeğim var. Doğal olarak basenden de aldım ve gitmiyor. Kilo çok sağlıksız bişeymiş gerçekten. Önceden okadar enerjiktim ki şimdi hiç bişey yapmaya halim kalmıyor hemen yoruluyorum boyum da kısa olduğu için duba gibi duruyorum resmen ayaklarım şişiyor kilodan dolayı ağırıyor belimde zaten fıtık başladı o beni mahvediyor. Çok vermek istiyorum ama yapamıyorum yapanlara da helal olsun bin maşallah.:nazar_amulet: yanlız değilmişim kadın olmak zor anne olmak daha zormuş :joy: yazınca yine üzüldüm ya kendime bütün hakaretleri etmişim resmen çıvdıyovummm :joy::joy::woman_facepalming:t2::woman_facepalming:t2:

1 Beğeni

Deneyim barii​:smiling_face:

Kiz bende senın gibiyim wallahi 1 aydi diyet yapıyorum fakat başladi gene yeme istegi. Son zamanlarda acaba diyet yapmadan yedıgımde ictigme dikat edıp spor yapsam faydasi olur mu acaba diye düşünüyorum, çünkü dıyet kafasına gırdıgımde hep yemek istiyorum

Of öyle vallaha bende o irade yok yapamıyorum yani. Hani şu su içsem yarıyor lafı varya bendeki vücut bulmuş hali tam olarak öyle :woman_facepalming:t2::sweat_smile:

1 Beğeni

Bence sende başarırsın.

Çocuk doğurduk bumu mu yapamayacağız. :see_no_evil_monkey:

1 Beğeni

Uygulama indir basen icin war

Doktor fatih war urunleri 15 kilo werdiriyo ise yariyomu acaba

Yaaa duvara gerçekten vuracikmi​:joy:

Tamamiyle benimle aynisin 9 aylık hamile yegenimle aynı duryirum doğum yapali 16 ay oldu ama gitmiyo bende diyet yapamıyorum normla zaman olsa yaparım ama şimdi emzirdigim için enerji gerekiyo Spor desem 3 4 gün evde yapıyorum sonra bırakıyorum nasıl gidecek bilmiyorum ömrümde ilk defa 66 gördüm tartıda hamilelikler inde bile en fazla 63 olmuştum :pleading_face::pensive_face::pleading_face::pensive_face::pleading_face::pensive_face::pleading_face:

1 Beğeni

Yine iyisin keşke 63 olsam​:sweat_smile:

1 Beğeni