Belli bölgelerden kilo vermek istiyorum

Ramazanda basenlerden çok kilo aldım. Onumuzde bir sürü düğün var hiç bir elbisem gelmiyor :woman_facepalming:vücud hatımın belli olmasını istemiyorum. Bu yuzden egzersiz yapmalıyım. Sadece basen bölgem inclse yine yeter bana. Bunun için neler yapmalıyım. Diz kapağım yırtık olduğu için çok fazla hareket de yapamıyorum. Gun gectikce basenler artıyor​:scream:

Ayrı konu açmadan şunu da sorayım.

Doğumdan kalan çatlaklarınızı nasıl geçirdiniz.

Beli bölgelerden bilmem fakat :upside_down_face: bende cok kilo almiştim ve diyete başladim, bide youtube dan spor/pilates vs videolari izleyerek spor yapıyorum ve cok faydali

1 Beğeni

Bende de aynı ne giysem dar geliyo gibi sırf vücudum belli olmasin diye ferace üstüne şal giyiyorum benimde acilen vermem lazım YouTube da Leslie var bazen yapıyorum onu ama düzenli değil en güzeli yürüyüş ama havalar hala soğuk bizim burda çocukla cikamiyorm pek …2. Sorunun cevabı gecmiyo canım benim ilk doğumdan beri aşırı sarkma ve yırtılma var çatlak yanında hafif kalır ..son çocuktan önce diyet yapmistim 53 e kadar düşmüştim sonra sarkma için G5 masajina gittim 1 ay haftada 2 gün baya toparlayıp yırtıkları küçültmustu ama o sırada hamile kalınca bırakmıştım belki öyle bişey deneyebilirsin

1 Beğeni

Doğumda bisürü çatlak oldu karnıma açıp bakmak dahi istemiyorum ben de geçirmek için çare arıyor um bide doğum göbegi gitmiyo sizde gittimi nasıl götürcem

1 Beğeni

@514habis_r bu yağ yakan coconut mixler varya onlardan denemek istiyorum uzun zamandır birde bağırsakların tembelse matcha var onlar iyi çalıştıriyor bağırsaklari diyorlar

1 Beğeni

Bwn cok kiainin bu kadının yaptigi hareketlerinden zayifladifini gordum bence bizde yapabiliriz1 ay deniyecem wger fark varsa gercekten devam edecem cunku halen bende zayiflayamadim ve yaz geldi turkiye giderkej zayif gitmek istiyorum pantolun giymek istiyorum gercekten elbise giymekten sıkıldım bence suzde denemelisiniz bel agrimdan dolayi bazi hareketleri yavaş yapiyorum ama bence iyi gelecektir yinede faydasi olur eminim zarari olmaz sizde deneyin bence

Link kolpyalamadim qma

1 Beğeni

Bu kadın cok iyi, bende bununla yapıyorum

2 Beğeni

Benimde basenler var . Kilo alınca direk basenden alıyorum maalesef :neutral_face: Ve sezeryan dan kalma da alt karın var. Nasıl gidecek bilmiyorum. Spor yapmaya da vaktim yok. Coconut mix, bromelein falan görüyorum sürekli onları merak ediyorum faydası oluyor mu yoksa şişirme mi acaba

1 Beğeni

Ben de sürekli 2 kilo veriyorum ama sonra geri alıyorum. Mesela şu an yine iştahım gitti biraz kilo verir gibi oldum ama eminim önümüzdeki haftalar yine iştahım açılacak. Neden böyle hiç bilmiyorum ama keşke verebilsem 5 6 kilo.

1 Beğeni

@Deniz47 , @Flower , @Bus55 , @Blmr @Portakall @Ceren1

Tsk ederim hanımlar.

Benim gibi sizlerin de sorunuymus bu kilo​:grimacing:

Karınmdaki çatlak gıttı . Ama basenlerdeki kaldı. Bromelien bende var hiç bir işe yaramıyor. Bence diğer ürünlerde faydalı değil . Para için ürünleri şişiriyolar. Deniz gösterdiğini bende deniycem .

2 Beğeni

Ya bende kilo verince yüzümden veriyorum . Oda çok kötu oluyor. Benim iştah hep acık​:joy:

1 Beğeni

Cok zorlanırsan yavaş yapmayı dene ilk zamanlar alisik olmadigi icin ariyor sonr aust üste yapinca alisiyorsun

Sen güclü bi annesin bunuda basarirsin :hugs::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Hadı bakalım sende güzel sonuc alırsan mutlaka yaz .:smiling_face:

bak link paylasqmiyorum bu ablayi dinle ben onunla zayiflama kararı aldim ve büyük degisim yapmis yani o gonderdigim sporla kesinlikle yazacam

2 Beğeni

Tmm bakarım canım

Ben günlük yapıyorum grow enerjim olmadıgı zamanlar 10-15 dakalık. Videoları var.:unamused_face: bende bir iştah var 1 ay diyet yapsam sonradan canım yine börek tatli istiyor

2 Beğeni

Aynen denizcim bende bu kadından gördüm

1 Beğeni

Of bende veremiyorum basen ve karın bolgesj​:neutral_face: 10 kg fazlam var gitmiyor emzirdigim için yiyorum hep açımmmm​:grin::grin:

1 Beğeni

Yapmanız gereken tek şey kalçanızı duvara vurmak :rofl:her gün düzenli 30 sağ 30 sol vur duvara bana dua edersiniz​:joy:

1 Beğeni

Vallami​:rofl::rofl::rofl: