Ben bisey istiycem sizden

Yanlış anlaşılmak istemiyorum elinizde kullanmadığınız oyuncak varsa kargo vasitasiyla gönderebilir misiniz satadabilirsiniz problem yok sadece maddi gücüm pek iyi değil eşim alalım diyor ama onda da paranın olmadığını bildigim icin diyemiyorum ben baskasindan ıstiyorum diye lütfen dilenmek olarak anlamayin 0 12 ay arası egitici oyuncak ne var sadecee bu ay ve 2025 de Zor dönemdeyiz o da borcumuzdan ötürü o kadar
Ön yargiyla yaklasmayin ben bu duruma düşmek istemezdim özür dilerim bebgim biseyler ögrensin istiyorum tek amacim bu

2 Beğeni

Bu ay bu konuda destek olamiycam ( doğum günü nedeniyle baya bı masraf oldu hediyesiydi falan) ama bu aydan sonra birşeyler yapmak isterim sizin için. Profilinize ulaşırım Allah imkan verirse inşallah. Rabbim yardımcısı olsun herkesin zaman gerçekten zor.

1 Beğeni

Teşekkür ederim bir dahaki ay unutsan bile bizim icin değerli düşünmen gercekten çok zor zaman gecinmek cocuk büyütmek kiizmin kıyafetlerini bile kullanilmis aliyorum hangi anne ister ki cocuguna sifir kullandirtmak yerine kullanilmis giydirmek ilk çocuğum olmasina ragmen hiç birsey yapamadim gercekten hayat gittikce daha da zorlasiyo dedigin gibi Allah yardimcimiz olsun cok mutlu ettin ince dusuncenle :blush:

Rabbim yardımcısı olsun herkesin :palms_up_together:t2: :heart: