Ayy nolur bişey soöyleyin ya kızlar görümcem geldi bizde ders çalışcakmış zaten onayim yoktu geldi bi sene falan kalirr herhalde telfni eskimiş abisine bana iPhone al diyor benim kocam bana kaçak telefon alan adam ucuz diyeee şaka mı neymis milletin abisi aliyormus benm bi abim yokki alsin diyor zaten abin senin tüm uni okul masraflarını alıyor ne demek ya şakası bile zoruma gidiyor normal telefon istesen hadi neyse ben bile çok nadir iki kez iPhone al demiştim de eşim hayır demişti birşeyi çok söylersen alır yani abisi sizce daha öncede eşim bana zincirli tam altınlı kolye almıştı bana değil zaten birikim içindi ben takmistim abisine ben seninle küstüm neden bana da almadın demis eşimde gülerek bana anlatıyor alınmış diyor mal herif git aynısından ona da al demiştim o zaman gerizekalı adam ya zTen İlk günden kavga da ettik kardeşinin yanında bana gerizekalı dedi sinirden ama burnundan getirdim
İster yanliş anla ister anlama bacim ama kocaman adam alacaksada kendisi oduycek yani niye kendine bunu dert ediyon cok afedersin kendinide yirtsan alacaksa zaten alir sen sinirlendiginle kalirsin ve emin ol sen o adama boyle gerizekali falan dersen almiyacak adam bile sirf sana inat alir o sana kardesinin yaninda demiş ama sen burda herkeze mal gerizekali herif diye bahsediyosun senin adina ben utandim uzuldum acikcasi. Karsilikli sayginiz olursa sevginizde olur bunlari aşabilirsen zaten eşin senin fikrini önemser saygi duyar ama şuan tam tersi oluyo anladigim kadariyla. Birde gorumcen sende kalicak diye sinirlisin bukadar sanirim. Benimde gorumcem var eşime şakada olsa ciddide olsa takilir boyle konularda ben asla esimin isine karismam yani o adamin zaten akli fikri var cok afedersinde deh dehleyerek biseyler yaptirilmaya calisilmaz
Bana hakaret etti diye çok sinirlendim çünkü ailesinin yanında yapıyor bunu ve bir şey istemiyor herşeyi istiyor mesela abisine sen neden bulaşıkları yikamiyorsun yani ben yıkıyorum diyor esim de açıklama yapıyor benm abim olsa boş boş konuşma derdi nasıl yirtinmayim kaynanam bana kızım senin evine gelecek dedi kız bana yenge gelebilir miyim bile demedi abisini aradı her gün benm kararlarim hiçe sayılıyor eşim Ergenligine giriyor sanki ailesinin yanında kimse yokken yemin ederim eşim diyor ki bazen kavga mı etsek hiç tartismiyoruz bile ama çok sinirlendim evet benm hakaret etmemem lazım ama tutamadım kendimi
Ne saçma birşey yaaa alacaksa anası babası alsın abisine neden söylüyor teleofnda geçtim sana alinan şeyi aynısını neden istyor sana inat gibi heralde biliyor senin sinirlendigini bilerek yapıyor gibi sezdim. En nefret ettiğim şey emrivaki yapilmasi gelebilir veya gelsin mı demeden direkt gelmesi bile çok saygısızca dizinde artık ayrı bi yuvaniz var sonuçta kimse kimsenin huzurunuzu bozamaz. Tatlı dille denilse üniversitesiye hazrlancam bu sebepten dolayı sizde kalabilir miyim denilmiyorda afedersiniz essek yerine koyulmak insanın zoruna gidiyor.
Bana bile iPhone almadı eşim yani kaçak aldı durumu ona yetti ve abimmi var sanki diyor nankör ya yüzüne nankör desem aglicak snra eşim kız ders çalışıyor etkileme dicek bana ve evet asla asla kimse onayımı almadı ve eşimi sürekli aradılar eşim kim ararsa o zaman sizde kalsın diyince zorlarina gitti ve asla birkere bile beni aramayan sormayan görümcem patt bizde ve insan nerden geldiğini unutmamalı bence aramızda 2 yaş var bide çocuk da değil ki
Oda eşinden kaynakli ne kaynanan ne gorumcen degil eşin boyle yaptigi için yuz buluyolar demkki agirligini koymasi lazim baştada dedigim gibi sen saygini yitirme sinirlenio inlar yuzunden tartişmaki bisey dediginde eşin senin fikrinide onemsesin yoksa inadina yapar dinlemez seni. Bazi erkekler tam anaci aileci oluyo buda yuva yikmaya yetiyo.zaten tabi ailesinide tutsun ama kararinca. Boş ver takma kafana takarsan o 1 sene sana 10 sene gibi gelir emin ol
Evet evet aileci çıktı çünkü ben böyle şöyle sinirliyim falan diyor da kardeşine iki laf söyleyemiyor kardeşi de işini biliyor yani acindiriyor kendini kıza barbie benm kardeşim diyor çok nazlı narin diyor şaka gibi
Görümceniz size gelmeden de yazmistiniz. Gelmesi doğru değildi ama gelmiş artık gitmesi zor. Yerinizde olsam hiç muhattap olmam. Kendi işlerimle ilgilenir geçerim. Ne yaparlarsa yapsınlar demek lazım boş verin. Nasıl konuşurlarsa konuşsunlar, ne alirsa alsın abisi. Kendi kendinizi hasta edersiniz. Sınırlarınıza gecmedikleri sürece bir şeye karışmayın. Boşuna kavga edip durursunuz. Siz eşinizle iyi olmaya bakın. Görümceniz daha ergen bir çocuk. Siz de ergen gibi davranmayın. Umursamayın, gülün geçin. Hatta tepki vermeyin bile. Bunu bekliyor o da. Her konuya yükselirseniz gün geçmez evinizde.
Haklısınız gün geçmez evimde sınırlarımı koydum hepsine karşı tüm aileye karşı kırıldım çünkü ama yapcak bişey yk
Sana zıttına yaptığı belli çok açık senin yapacağın muhattap olmamak o abisine ne derse desin gülümse eşine daha çok zoruna gider bence seni gıcık edemeyince kendi catlar emin ol …benim kaynanam arabaya binerken koşarak gider öne biderdi 60 yaşındaki kadın düşün ya yemin ederim gülerdim
böyle arabaya gidiyok öne binecem sandı hemen kosuyo gel anne öne bin dedim şok oldu beni kiskandirmak için yaptı bende böyle yapınca foşşs iniverdi gittiğimiz yerden gelirken gel sen öne bin demezmi AA niye dedim sen bin yok yok gel bin dedi yani demek istediğim asla kendini sinir etme o kendi kendine yaparsa sende kendini sinir etmeyip moralini bozmazsan kendi yaptığıyla köşede kalır çatlar
@Hüveydaa yada katılıyorum eşinel saygı sevgi çerçevesinde olun o dese bile akşam olunca deyin bana bu şekilde birdaha konuşma saygımızı yitirmeyelim evliliği yürüten saygidir
Tahmin ediyorum ki normal şartlarda eşinin görümcene telefon almasına, ihtiyaçlarını karşılaşmasına birşey demezsin ama şartlar hiç normal olmadığı için böyle şeyler seni fazla fazla rahatsız ediyor. Çünkü asıl rahatsız edici olan insanın sınırlarının yok sayılması. @Hüveydaa ve @Saye ile aynı fikirdeyim. Sen kendi gündeminle meşgul ol. Sen de onu yok say. Onun seni yok sayma hakkı yok ama senin öyle bir hakkın var. Eşinin aile bireyleri ile ilgilenme görevi eşinin, evine de misafir olarak gelmediğine göre kendi başının çaresine baksın. Kocan da istediğini alsın versin kardeşine harcadığına karışmak olmaz.
Allah sabır versin. Vicdanen üzülüp aynı evde yaşama hatasını bende yaptım zamanında ama yaranamadık ne eşim ne ben bir daha da tövbe ettik hiçbir şekilde kabul etmemeyi. Dünya iyisi olsa da mesafe iyidir. Siz en başında istemediglnizi söylediniz mi peki tamam gelsin mi dediniz eşinize yoksa eşiniizde mi sizin fikrinizi almadı
Ben istemedim çünkü ailesinin yanında da rahatça calisabilrdi evdeki işlerden kaçtı ve beni asla aramaayn sormayan kendisi gelebilir miyim bile demedi kaynanam kızım evine gelicek dedi eşimi çok zorladilar o da mecbur kaldı artk cunku ben eşime gelmemesini söylüyordum
Arabanın önünde oturunca marifet sanki ne var önde hala anlamadım arabamis olmadığı için de olabilir ![]()
çok iyi yapmışsınız evet eşim çok çok pişman oldu bana hakaret ettiği için bende anlık sinirle yazdım kusura bakmayın
Ben eksiği olduğunda eşime al diyorum eksik kalmasın diyorum ama elinde tlfnu varken benm abim yok olsaydı işte filanca akrdsmin abisi alıp suprz yapardı iPhone almış bana da alırdı diyor telefon sağlam ve sen ogrencisin ya hani onu da baban alsın diyorum ya bana ucuz diye kaçak telefon alan eşimden iPhone istiyor komik geldi işte beni sinir etmek için söylüyor bende güldüm geçtim ihtiyaç değil bu sonuçta bizimde çocuğumz var ya hani bunları kendisinin dusumnsi lazım kirada oturan aylık başka ödemeler yapan borcu olan biziz
Ne kusuru cnm bizlik birşey yok senin eşinle kötü olmanı istemiyoruz gorumcengilin istediğini ellerine verme belkide inadına yapiyodur laf soylesinde abimle.kötü olsun diye herşey beklenir inslalah kısa zamanda gider
hiç doğru bulmuyorum
İnşalah canm benm teşekkür ederim ![]()
![]()
![]()
Siz bence artık eşiniz tarafını bir atın omuzlarınızdan koca bir yük edinmişsiniz onların yaptıkları baya sizin gözünüze batıyor gecende dogum gunu ıle ılgılı post açmıştınız yapıcak bişi yok mecburen aıle olundu bazı seylere göz yumun bence kendınızı rahat bırakın ne yapsalar gozunuzde baya buyuk bir dert oluyor yapmayın eşinizin aılesı yapıyorsa yapsın eşinizin dert etmediğiniz sizde dert etmeyın mutsuz olan sureklı sız olursunuz bırazda kotu olan eşiniz bır ıkı sızı dinlemeye çalışır bır yerden sonra kendı aılesıne yaklaşır sızden hep şikayet duyarsa sogur bır yerden erkeklerin fıtratı malesef aılenın yaptıklarını cabuk unutuyorlar olan sıze olur o açısından telefon ıstıyor buna sız soz ederseniz göze batarsınız alabılıyorsa alsın alamaz zaten eşinizden almaz maksat ordakı tansiyon yükselmesi ses etmeyın sızın için bebegınız ve sız sonra eşiniz ne yaparsanızda ne olacağı varsa olur boşuna yıpranan sız olursunuz
Merhaba canm
Doğum günü ile ilgili post paylaşan ben değilim ya yanlış hatırlıyor olabilirsiniz.evet ben zaten hiç dillendirmedim eşime söylemedim o söylüyor zaten ben gülüp geçiyorum ihtiyaç olmadığı için zoruma gitmişti ve evet asla asla ailenin yaptığı onlara koymaz ben geçen yanlarından geldim ve o kadar kotu şeyler yaşadık ki olayda ben yokum ama asla kendi icindeki kişiye kizmadilar hatta iyi kişi oldu çok şaşırdım ve dedim ki ne olursa olsun onlar birbirlerini savunuyorlar şaşırdım eşimle iyi olmaya bakıyorum ve hakaret ettiginde de özür diledi defalarca kapatmış olduk konuyu alan alır zaten ben ilk kez böyle gördüğüm için şaşırdım cnku benm de abilerim var ben beş kuruş isteyen biri olmadım alabilirdim de ama böyle zevk için asla kimsenin de vercegni düşünmüyorum devir ortada
Ya kusura bakmayın ben onuda siz açmıştınız sandım hakınızı helal edin ama sız etavsıyem boşverın onları takmayın kafanıza üzülen hep siz olursunuz bide biz gercekten ne kadar düşünsekte onlar harcamak ıstıyorlarsa harcarlar biz bişi olmaz bu seferde boyle olsun derız bı bakmışsın onun 3 katı eşin boş seylere vermiş israf yapın demıyorum ama yerı geldıgı zaman kendınızı de gösterın onun aılesınıde bır kenara koyun ne yaparlarsa yapsınlar hiç takma
senin için sen ve bebegın önemli