Beni hatırlayan var mı

Prenses bu ara cadılıklar yapıyo hırcınlaşmş ya sevgi pıtırcığı kız gitti yerine ben hariç kimseyi yakşaştırmayann biri geldi insanlar gelip ne diyor bu kız büyüdü gitti ama kendisni sevmemize izin vermeden en tatlı zamanları geciyor diyorlar haklılar cidden kimseyi yanına yaklaştırmıypr ağkıyor çığlık atıyır biri dokundğnda huyları çok çok değişti anlayamıyorum artık son bir iki aydır

2 dusuk yaptim canim.

Benim oglanda oyle buyudukce bana dusuyo ama yinede cabuk uyumsagladi her ortama daliyo cok girisken.

1 Beğeni

Yaa üzüldüm ya Allah sabır versin bi kızçen de olsaydı ne güzel olurdu Rabbim nasip etsin inşallah en hayırlısı ve kolaylıkla inşallah

1 Beğeni

Hayirlisi boyleymis ablacigim olsa guzel olur ama kismet boyleymis…

Sen nasilsin keyfin nasil

1 Beğeni

Yaaa hatirlamak ne unutmadım bileee iyi ki geldin hoşgeldin :heart: umarım herşey daha güzeldir

1 Beğeni

Hatırladım hatta bir ara profil resmini herkes Başka şanmıstı dikkatli bakınca ağaç olduğunu fark etmiştik​:sweat_smile: Hoşgeldin. Senin prensesinin adı neydi ya? Hayatın inşaAllah rayına oturmuş ve çok daha mutlusundur :bouquet:

1 Beğeni

Aynen öyle hayırlısı..

Bende elhamdülillah ya regl sancısı çekiyorum ağrı kesici iyi değil vs diyorlar ama dayanamıyorum alsam sorun olurmu acaba tek başıma çok zorlanıyorum kızıma bakamıyorum adam akıllı kusmaktan off

Yaa canımm nurr çok teşekkür ederim​:smiling_face_with_three_hearts: daha iyiyiz elhamdülillah sen nasılsın bebişin nasıl

Evet bu fotoyu üsküdar da çekmştm ama neresi olduğunu hatırlamıyorum uzun zaman oldu

Bende daha iyiyiz elhamdülillah ilahi adalet var ben hiçbir şey yapmadan eşimi benden uzaklaştıracak ne kim varsa Allah gereçk yüzlerini eşime. Gösterdi bu sayede maşallah elhamdülillah eskisine nazaran daha iyiyiz şükür

Benm kızımın adı eslem​:heart_eyes:

Oh çok şükür sevdindim valla adınıza :smiling_face_with_three_hearts: İnşaAllah daha iyi olursunuz çekirdek ailenizle mutlu mesut ve sağlıklı birde helalinden bol paralı :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Amin inşallah hepimizin de ailesine Rabbim huzur mutluluk versin inşallah :hugs:

1 Beğeni

Gecmis olsun canim

Bir uzmana danissan simdi ilac konusunda ne desem yalan olur.yanlis bisey soylemek istemem canim yardimci olmak isterim ama…

1 Beğeni

Aldım gitti valla dayanamadım artık çok sık emzirmiyorum ztn

Ağrı kesicinin regliye etkisi olmadığını öğrendiğimden beri kullanırım. Yani o ağrıyı neden çekim kendime eziyet edeyim​:smiling_face_with_three_hearts: ağrın varsa al tâbiki sen iyi olursan bebeğine daha verimli olursun :heart:
Ayı büyük olduğu için gönül rahatlığı ile al dedim​:wink:

Ben eskiden hiç almazdım bekarken annem bırakmazdı ama şimdi çok çok zorlanıyorum hiç unutmuyorum bekarken her reglim de bir kadın hem bu halde hemde acaba nasıl bebek bakıyo derdim nasıl emziriyor vs dedim şimdi onları yaşıyorum ve çok zorlanıyorum bende aldım ağrı kesici başka çarem yoktu ayı dediğin gibi büyük ztn küçük bir bebek değil ağrı kesici son üç aydr almaya başladm ztn fazla emzirmediğim. İçin