Beşiğini istiyor

Öyle yapıyorm zaten sabah benim yatakda yatırdım şimdi ise koltukda uyuyor

1 Beğeni

Ama hemen uyanıyo emziği veriyorm emziriyorm ama uyanıyor hemn uyku adına bişey kalmadı

Öyle öyle alışacak yeni bir düzen sonuçta ama pes etmeyin sürekli farklı yerde yatırın zamanla uyumayi öğrenecek Allah yardımcıniz olsun

Bende öyleydim valla küçük heryere taşınabilir sallanır beşik kullanıyordum 4. Ayda 65 cm civarı olunca rahat da hareket edemiyor diye sallanır ahşap bebek karyolası aldım ve bir iki salladım götünü kaldırmaya falan başladı sallayınca ben de yanıma aldim başta boyle sarkilar parmak oyunları falan koynumda uyutup besige koymaya başladım. Şimdi 7 ay 1 günlük hâlâ aynı yanımda uyuyor yatağına atıyorum . Ama bu gece saat 12 oldu hâlâ gülerek oyun oynamaya çalışıyor :person_facepalming:t2: uyumuyooorrr yanında yatırmayı deneyebilirsin gerçekten bizimki ssallanmayi bir anda kesti anlamadım bende

Uyutmaya çalıştıkca yüzüme gülüyor bide kahkahayla uyu herkes yattı diyorum yok görende çok komik bişey anlattım sanır​:joy: 5 ay10 günlük

Ayy bu akşam aynısı yemin ederim :rofl::person_facepalming:t2: emziği fırlatıp dili dışarda trrr yapıyor bide :rofl: valla besige attım biraz önce beşik kenarliklarini falan indirip garip sesler çıkarıyordu bakmadım daha da , şuan kesildi sesi inşallah uyumustur :rofl: