Merhaba kızlar 4 buçuk aylık kızım var doğduğundan beri küçük bi beşiği var taşıması pratik diye onda yatırıyorm büyük beşik yatak odasında artık küçük beşiğe sığmıyor bende ayakta sallayıp uyutmaya çalıştım daha yeni ama ağlama krizine girdi resmen asla istemiyor kucakta sallayıp uyumayıda denedim aynı şekilde ağlama krizine girdi misafirliğe gitsem bebeğim hiçbi yerde uyumuyor beşiğini arıyor ve çok zorlanıyorm baktım ağlamaktan helak oluyor yine lüçük beşiğinde yatırdm ayakta .sallamaya yada kucakta sallamaya nasıl alıştırabilirim
Anneler tarafından yapılan en büyük hata maalesef çocuğu tek bir yerde yatırmak öyle olunca orası olmadan uyumuyorlar 3. Bebeğim doğduğu günden beri evin her köşesine yatırdım yere bile o yüzden heryerde uyuyor ..siz yavaş yavaş kademeli atlatsaniz mesela kendi yatağınizda kanepede vs yanına yatıp emzirerek uyutup uyuyunca kalkabilirsiniz gün içinde her uyudugunda farklı bı yere koysanız acaba yavaş yavaş alışır mi inşaallah bir an önce alışır sizi yormaz sağlıkla büyütün bebeğinizi
Bu arada emerken uyumuyor mu illa sallamak mi gerekiyor benimki 5 ay 10 günlük emerken uyuyor yatırırken uyaniyordu bende gündüzleri yatarak emziriyordum uyuyunca kaciyodum emzige alıştı onu ağzına verince devam ediyor uykuya şimdi sizinki emzik kullaniyormu
Teşekkür ederim. Benim de 3. Bebeğim diğerleri hemen alıştı diye herhalfr bundada zorlanmayacağımı düşündüm ama öyle olmadı maâlesef emmeye pek meyili drğil zorla emziriyorm ondan memede uyumaz da
- Ler cok farklı oluyor diğerleriyle hiç alakası yok bunun kendi nevi şahsına münhasır bir insan
Ewet emzikte kullanıyo ama onla uyumuyo
Aynen öyle 3. Ler hep sıkıntı
Benimkine emzik vermek için 4.5 ay uğraştım en sonunda tutturdum şükür benimkinin gündüz uykusu sadece kucağımda yada yanına yatarsam olurdu şimdi veriyorum emziği 1 saat falan uyuyor ses olmazsa
Maşallah rabbim size bağışlasın darısıda bize inşallah
İnşaallah dediğim gibi kademeli deneyin mesela o beşiğin içindeki yatak çıkıyorsa uyudugunda onunla beraber büyük besigine koymayı deneyin
Yok çıkmıyo o daha farklı sallanıyor yabi hızlı sallanıyo belkide ona alıştı ama ayağımlada aynı hızda sallıyorm ağlayınca emzik veriyorum hemen ama yine uyumuyo ağlamasa zaman la yinne mayışır uyurda ayakta ama çok ağlıyo daha yeni denedim olmadı ama diğer uykuda yine deneyeceğim başka bi şekilde nasıl uyutabilirim bilmiyorm
Benim kendi fikrim küçük beşiğinde mayıştır sonra yatağa alıp uykuya devam etmesini sağlayabilirsin ama hani tam uyuma esnasına yada uyurken başka biyere al ki orda uyuduğunu düşğnsğn yavaş yavas ilerletebilirsin
Birazdan uyku saati öyle denicem canm haber veririm sizede
Bekliyoruz canım
Kendi şahsına münhasır AA güldüm valla emzige nasıl alistirdin yaa benim asla tutmuyor ögurup diliyle atıyor silikon olduğunu için midir kauçuk uclu denemeyi düşünüyorum birde
Canım Dediğin gibi beşikte salladım iyice mayıştıktan sonra kaldırdım benim yatakta yatırdım çok şükür uyanmadı inşallah hemen uyanmaz bi kaç gün byle yaparım sonradan ayağımda sallamayı deneyip ilerletirim inşallah krndi büyük beşiği var sadece geceleri onda yatırmayı düşünüyorm bu küçük beşiğe alıştığı gibi onada alışsa ev dışı yerlerde yine uyumaz zorlanırım çok teşekkür ederim canm
Ben sadece geceleri beşiğinde yatırıuorum gündüz pusette koltukta yatakta allah ne berdiyse nerde uyuduysa beşiğide gece olduğunu bilsin diye hiç bi yere alıstırma gündüz olarak allah ne verdiyse git ben öle yapıyoruö rica ederim canım inşallah uyanmaz
Ahahah bundan sonra bizdede byle nere denk gelirse
Philips aventin emzikleri varmış kimse yok demiyormus bilerek 6 18 ay aldım emziği 5 aylık diye emziğin ucunu ara ara verdim büyük olduğuicin bulantı oluyordu ucunu emerken emerken tuttu sonra normal damaklı emziği verdim hemen tuttu bayramın son günüydü çok şükür hala emiyo daha da bırakmaz galiba
Gidip bu seferde kendi büyük besigine alıştırma aman bulduğun yere yatır gittiğin yerlerde zorluk cekmezsin o şekilde yadirgamazda