Besin alerjisi olan anneler

Besin alerjisi olan annler ek gıdada hangi sebzeleri verdiniz hangileri verilmez

Havuç, kabak, balkabağı, tatlı patates verdim şimdiye kadar. Pırasa verrceğim bir de. Sonra elma, armut, muz vermeyi düşünüyorum.

Ben tarhana çorbası verdim alerji oldu

O yaaak bize

Çok korkuyorum tatsız tatlrı verin diyorlar önc tatlıları sonra . Yemez etmez diye sizin ki kaç aylıkkrn başladınız

Anlayamadım ne demek istiyorsunuz

Tarhananın içinde domates, kapya , baharat varsa bunların hepsi alerji olabilecek şeyler

Tam 6.ayda başladım ben. Daha 10 gündür yiyoruz

Ne kadar yiyor bir öğünde mesela

kan ilacı olarak ne kulkandiniz alerji yaparmi acaba kan ilacı

3 4 tatlı kaşığı kadar hazırlıyorum püreyi. Yarısı kadarını yiyor, dökülme vs derken.

Aa aynı o zaman ben boşa telaş yapiyormusum

Wellcare kids kullanıyoduk ama bana kabızlık yapyor gibi geldi. Ocean’a geçtik. Daha ocean hiç kullanmadım ama

Tmm teşekkürler

Alerjieen dolayimi bu ilaca başladınız peki bizim süt alerjimiz var aile hekimine sormadım ben ferrum yazdı yeşil mukuslu kaka yapıyor bazen çok a kan da giriyorum

Kendi doktorumuzun önerisiyle aldık. Kendisi çoklu besin alerjimizle ilgilenen doktor. Sıkıntılı olsa önermezdi diye düşünüyorum

Avokado, tatlı patates, havuç, kabak, patates ve bugün kuzu eti denedik ilk ay sadece sebzeler dedi doktorumuz. 1 hafta sonra kuzuya başla demişti bugün ekleme yaptım. 3 gün kuralı ile dikkat ederek devam ediyorum. Bezelye, balkabağı, soğan, brokoli, ıspanak sırayla deneyeceğim