Besin alerjisi

Merhaba anneler,
Bebeğimin kakasında bir anda sulu mukuslu yapmaya başlamıştı ve bir kere kan görmüştüm. Daha sonra üzerinden bir hafta daha geçtikten sonra tekrar kan görmeye başladım. Gaz sancıları da artmıştı doktora götürdüğüm de alerji damlası ve probiyotik başladık. Gaitada gizli kan tahlilinde de eser miktarda çıktı. İlk olarak yumurta tavuk ürünleri kırmızı et ürünleri kesmeye başladım bugün itibariyle. Doktorum süt de içme dedi ama tatlıların içinde tüketebilirsin şuanlık dedi. Sizler de bu durumu yaşayan ve zor bir süreç mi beni bekliyor bunu merak ediyorum baya tedirginim

Yoğun mukus ve kan gördüğünüzde önceki gün ne yemiştiniz bi hatırlamaya çalışın. Ayrıca Eğer süt ürünü alerjisiyse hiç bi şekilde süt ürünü tüketmemeniz gerekiyor.

2 Beğeni

2 aydır ne ben ne çocuğum hiçbir süt ürünü tüketmiyoruz. Ancak bu şekilde kan ve mukus sonlandı…

2 Beğeni

Ne kadar daha tüketmeyeceğim bilmiyorum. Süt ürünü içeren laktoz içeren hiçbir ürün tüketilmiyor. Geçti mi acaba diye bi ara tükettim yakın zamanda ama yine kan gördüm o yüzden devam ediyorum hala

2 Beğeni

Sizi sürekli mi kan görüyordunuz

Evet ben süt ürünü yedikçe her kakasında vardı

2 Beğeni

Ben 2 aydır yemediğim halde aralıklarla kan ve mukuslu kakasi devam ediyor. Süt ve süt ürünleri, gluten, susam, yumurta hepsi kesildi makatta çatlak var dendi onada krem verildi. Salı günü kan sonuçları çıkıcak bebeğimin alerji testi yapıldı. Zor bir süreç emziren anne için ne yiyicez ne icicez aman sütte besleyici olsun derken yıprandım Allah sizin de yardımcınız olsun. Bebeğim 5 aylık bu durum 3. Ayında başladı

1 Beğeni

Evet zor bir süreç ve bir an önce geçsin diye bekliyorsun diyet yaparken de hala devam etmesi üzücü oluyor inşallah kolaylıkla atlatılır

1 Beğeni

6 aydır yemiyorum çok şükür kızım düzeldi

1 Beğeni

Kaç ay sonra düzeldi bebeğinizdeki belirtiler

Test nerede ve nasıl yapıldı? Sonuç çıkınca da buraya yazar mısınız… Çok geçmiş olsun, bizde de çoklu besin alerjisi var

1 Beğeni

15 günde belli etti kendini

Merhaba, test sonuçlarınız çıktı mı acaba?