Merhaba arkadaşlar oğlum 4 gün ateş çekti iki gündür ateşlenmislyor şükür Antibiyotik kullanıyoruz ama bu süreçten beri beslenmek istemiyor ek gıda çok seviyordu şimdi ağzına bişey sürmüyor beni bile zar zor emiyor istemiyor yemiyor içmiyor çok üzülüyorum bu süreç geçer mi yoksa böyle kalıcı olarak kalır mı hiç iştahı yok
Öncelikle geçmiş olsun Rabbim korusun hasta olduğu için iştahı olmayabilir bizimkide biraz grip olmustu dgru düzgün emmek istemedi zorla emziriyodum yinede istemiyodu iyileşince geçti şükür insealllah sizşnde gecer bi an önce
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah geçer en sevdiği şeyleri bile istemiyor yedirmeye çalışınca ağlıyor atıyor ağzından insan çok üzülüyor. Sizede çok geçmiş olsun
Ne demek Allah sizden de razı olsun Sizi COk iyi anlıyorum iyileştikce geciyo biz büyükler gibiler bizde hastalanınca yemiyoruz istemıyoz bol bol da emzirin en güzel ilaç bence
Emmek istemiyor bugün sagdım verdim öyle içti biraz
Anladım tex zamanda iyilessin insealllah
Amin inşallah sağolun
Merhaba ateş neyden kaynaklıydı sizin antibiyotik ne kullandınız bize de verildi de
Merhaba gribal bişey atlattık ucngun sonra ateşi düşmezse antibiyotik ver demişti doktor haftasonuna denk geliyordu ateside düşmemisti başladım antibiyotiğe bir hafta kullandık burnu tikaliydi burun temizliği yaptık sürekli öksürük vardı ama ciğerler temizdi yinede başladık hemen toparladı zaten
Geçmiş olsun teşekkür ediyorum
Çok geçmiş olsun malesef Aynı durumdayım .önce yaklaşık bir hafta 10 gün üst solunum yolu enfeksiyonu oldu. O zamanda süt hariç asla yemedi sonrada dişi çıktı 4 gün ateş düşürücü verdim çıkıp durdu. O zamandan beri de doğru dürüst yemiyo. Elimden geldikçe farklı yıllarla vermeye çalışıyorum.
Hastalandiktan sonra yemiyorlar evet 10 gün falan iştah kaybı yaşadık biz ama sonra düzeliyor siz yedirmeye devam edin yemiyor diye birakmayin