Daha önce kimyasal gebelik geçirdim son adet tarihim 7 mart
Yumurtlama 23 Mart+ilişki
Çatlama 24 Mart+ilişki
6 Nisan beta 7,4
8nisan beta 10,8 çıktı
Bugün tekrar verdim ama hiç ümidim yok
Daha önce kimyasal gebelik geçirdim son adet tarihim 7 mart
Yumurtlama 23 Mart+ilişki
Çatlama 24 Mart+ilişki
6 Nisan beta 7,4
8nisan beta 10,8 çıktı
Bugün tekrar verdim ama hiç ümidim yok
Nasibinde varsa hiç belli olmaz canım sıkıntı etme sonucu görene kadar Rabbim hayırlısını nasip etsin ![]()
Beta 5 ten yukarıysa gebelik var erken gebelik ama tekrar baktırın dicem ztn vermşsnz hamilelik var büyük ihtimalle hayırlısı ile inşallah
Hamilelik var ama artış çok az kimyasal olabilir yani
Amin çok teşekkür ederim
Kimyasal bir kere olunca bir daha olmaz diye biliyorum ama yine de 2 katı artış yok ama Allahın dediği olur 2 gün sonra tekrar baktırdığında belki yoluna girer ![]()
![]()
Ben böyle bişey duymadim ama umarım haklı çıkarsınız geç yerleşme birşey olmuştur diye ümit ediyorum
Kuzenim kimyasal gebelik geçirdiğinde araştırmıştık. Aklımda öyle kalmış ama yine de umut olmak istemem
Bizide bilgilendir canım
Yani bnm de bildğm kimyasal gebelik gecirmş biri bi sonrakinde daha erken daha sağlıklı hamilelik geçiriyor yakın zamanda çok yakınım olan bir kızda aynı şklde kan verdi testin sonucunu öğrenmeye gideceği gün evde düşük yaptı hastaneye gitti doktor kimyasal gebelik olduğunu söylemş kız da düşürdüğünü söyledi aradan bir ay geçti kız hamile kaldı gayette iyi bi hamilelik geçirdi maşallah değerin yavaş artması kimyasal gebelik olacağı anlamına gelmez siz yine de dua edin bol bol ümidinizi yitirmeyin olur inşallah
Merak ettim son durum ne oldu canım
Değerim düştü 57 idi 37 oldu kimyasal yani
Hayırlısı böyleymiş demekki canım üzülme ![]()
![]()