Kızlar bebegım 51 gunluk oldu en basından berı beyaz gürültüsüz sakınlemıyo ve uyumuyo nettende baktm zararlı dıyenler olmus cok korkuyorm kolık bıde. Beyaz gürültü kapandıgı an uyanıyo ve aglıyo dün acmayım dedm asla sakınlemedı
Gun icinde 1 saatten fazla dinletilmemeli demisti bize doktorumuz. Aliskanlik, bagimlilik yapabilir fazlasi o yuzden sakincali sanirim.
Kapandıgı an uyanıyo napcam ninni acıyorum yok anlamıyo
Böyle sesini azaltıp ekstra bi melodi de açsanız aslında azaltarak
Onuda yapıyorum ama genede beyaz gürültüde dalıyo uykuya suan kapattm uyuturken acmıstm sadece uyuyunca kapattm unutturmam lazım
Bi anda tamamen biraktiramazsiniz artik yavas yavas azaltmaya calisin. Bebegi sakinlestiren bi tutus sekli var, anne karnindaki gibi dizlerini karnına dogru toplayip omzunuza yakin bi yerde tutun, daha sonra squat yapar gibi hafif hafif sagdan sola, soldan saga doğru comelin, ama tam cokmeyeceksiniz. Vucudunuzla beraber bebeginizi asagi yukari hareket ettirmis olacaksiniz. Bu pozisyon da anne karni hissiyati verdigi icin hemen sakinlesiyorlar. Biraz yorucu olabiliyor bi sure sonra ama gücünüz yettigince yapabilirsiniz. 2. Ayimizda saatlerce yaptigimi biliyorum ben de.