Bebeğim 4300 kiloda 2 numaralı bez kullansam büyük mü gelir ?
Kullanabilirsin tam olur ama bez bebeği kesiyomu etiketler birleşiyomu nasıl şuan
Cırt cırtları şuan birleşiyor
Bez markasını da değiştiricem ondan dolayı 1 numara alırsam boşa gider mi acaba diye düşündüm
3500 olduğundan beri 2 numara kullanıyorum çok daha iyi bir numara da szntı oluyordu aynı baby turco 2 numara kullanıyoruz hâlâ o yüzden 2 numaralı bez al bence 1 den bi tık büyük fazla büyük değil ama daha rahat eder
Bende bir numarada sızıntı problemi çok yaşadım
Biz en son kontrolde 4 kiloyduk ama bayadir 2 numara kullaniyoruz 1 numara kucuk geliyo 2 numaraya gecim.tabi rahat olur
Tamm işte niye 2 numaraya geçmiyorsun o zaman
Bezın markası onemlı ben sleepy kulanıyorum 31 gunluk kızıma 2 numara alıyırum. Kilosu en son 4.555 dımdı kac kılo bılmıyom ama cok bı farkı yok 1 ıle 2 numaranın.
Bizde Molfix 2 numarasını kullanıyoruz 2,5 aylık olduk benim kızım hiç kilo almıyor 4578 kiloydu iki hafta önce
Ben de sleepy kullanıyorum 2 numara bitti marketlerde de bulamadım 3 kullansam büyük mü olur ya, 39 günlük. Anlamıyorum bez büyük mü tam mı.
Esım genelde şokdan alıyordu ben ınt getırdırdım orda daha uyguna gelıyor . Trendyoldan ben 204 tanesini 380 aldım ındırımdeydı . Sımdı 400 tl ama. Yınede ıygun 2 numara . Sımdı numarasına gore uzerı de kılosu yazar bıldıgım kadarıyla 3 numara bez 4 ıle 9 kılo arası mı ney oyle kılosuna gore al . Suan benım kız 4.500 kg ben 2 numara kullanıyorum. 2 numaralı bezım bıtene kadar 5.500 kılo olursa 3 numaraya gecerım ben . Bebegının kılosu 3 kg flnsa 2 numara gayet ıyı. Bende ılcede oldugum ıcın e bebek mıgros cıvıl buna benzer yerler yok o yuzden ınt alıyom yada a101 yada şok ıkısınde de oluyor genelde . Oralara bakabılırsın.
Teşekkür ederimm internete bakıyım ben de
Sleepy alıcam bende genel anlamda herkes mennun sanırım
Pure baby kullandım ama memnun kalmadım