Merhaba. Gece alt degistirmenin zorlugunu herkes yasiyordur sanirim. Kullandiginiz ve gece boyu kuru tutan bez markalari nelerdir?
Molfix kullaniyorm. Çok memnunum doğduğundan beri hiç pişik de olmadı tasma da olmadı gece hiç açmadım doğduğundan beri. Beş ay oldu. Gece uyurken alt değiştirilmez öyle alışır altı ıslanınca uyanır bu sefer.
Baby turco gece boyu kuru sızıntı yaşamıyoruz çok memnunum
Molfix bambu katkılı hafif sarımsı paket
Ben dogdugundan beri Prima kullanıyorum
Ben bebem natural kullaniyorum valla 3 saatte bir değiştiriyorum hâlâ 2 aylık olduk
5 numaraya kadar bebem natural kullandim iyidi ama 6 numara berbat hem sizdiriyor hem iyi emmiyor. Ondan once sleeppy kullandim o hepsinden kotuydu. Simdi molfix kullaniyorum ama yine de gece degistermek zorunda kaliyorum. Gece hic rahatsiz etmeden degistirmeyecegim bir bez lazim bana. …
Bebeğinizin altı gece 12 saat boyunca sadece çiş varsa kalabilir. Sık degistirirseniz olumsuz bir alışkanlık edinmesi ve altı ıslandığında sık sık uyanarak uykusunun bölünmesi olası. Bu beraberinde başka sorunlara da neden olabilir. Sık uyku bölünmesi bebeğin yetersiz gece uykusu uyumasına ve özellikle de gündüz uykularını da etkilemesine sebep olabilir ve doğal olarak da bebeğiniz de aşırı huzursuz bir hal söz konusu olabilir. Bu durum sadece ciş yaparsa geçerli kaka yaparsa değişim olmalıdır. Ben Molfix kilot bez kullanıyorum ve herhangi bir sızıntı yaşamadım.
Hiç böyle bilmiyorum vallahi Doktorlar da en fazla 3 saatte bir altını değiştir dedikleri için gece gündüz ayırt etmeksizin değiştiriyorum ben
Gece 1 numara büyük bez kullanabilirsin. Ben öyle yapıyorum sabah 10 da bile değişsem sızma olmuyor. Biz Molfix kullanıyoruz.
Gece 3 saatte bir alt değiştirilmez. Osman hocayi takip ediyorsan geceleri cisli bezle 12 saat durabilir bir zarari olmaz diyor. Kaka varsa mutlaka da değiştirilmeli diyor.
Gece alt değiştirme uykusu bölünmesin bebeğin. 12 saat kalsın bez altında bende akşam 8 gibi bez takıyorum sabah 7 gibi değiştiriyorum
Molfix kullanıyorum canım, 1 kere goonda denedim güzeldi oda
Molfix kullaniyorum memnunum goon markada çok iyiydi
Birçok bezi denemiş birisi olarak en iyisi Goon ne kullandıysam sızdırdı ama bu bezi kullandığımdan beri ne kadar yaparsa yapsın dışarıya hiç taşmıyor
Bu dediğiniz tüm yaş grupları için mi geçerli ? Benim bebeğim 1 aylık.
Hayır 2 saatte bir emzirme besleme yapılan zamanlarda zaten bebek uyanıkken alt dolmuşsa alınabilir. Ama artık daha uzun uyumaya başlayan bir bebeğiniz var ise onu sadece cisli bez için uyandirmaniza gerek yok demek istiyorum. 12 saat kadar bile o şekilde kalabilir ve bir zararı yok. Sadece Rüya beslemesi yapıyorsanız da geceleri cisli bez için uyandirmaniza gerek yok. Daha uzun uykular uyuyabilen bebekler için konuşuyorum. Sürekli uykusunun bölünmesi kötü bir uyku alışkanlığı geliştirmesine neden olur çünkü. Bez cislenince hemen uyanır ağlar alışık olmuş olur çünkü kuru beze. Ve verimli de bir uyku uyuyamamis olur.
Teşekkür ederim bilgilendirme için.
Molfixle başladık herhangi bir sikayetimiz olmadı molfixle devam ediyoruz. Başka marka hiç almadım. En sevdiğim yanı yuzdeyuz dolunca bile asla sizdirmiyor