Annişler ben soffia bezi kullaniyorum memnunum ama artik 3numara küçük geliyor 4de büyük geliyor bebeğim 7ay 9 günlük en son 6.200 dü kilosu tabi bagzi bezler üzerinde kilo yazsada kalıpları çok farklı oluyor iki farklı marka aynı numara iken biri büyük biri küçük oluyor ne yapabilirim tam kalıp bir bez önerisi verir misiniz
Molfix 4 numara kullanabilirsiniz benim kızımda 8.ayında 2 aydır 4 numara kullanıyorum 3numara çok küçük oluyor artık sıkıyor büyük olması daha iyi bence
Soffia 3 bitince evde sleppy 4 vardı hamile iken almıştık dedim küçük geliyor bunu deneyim çok büyük geldi birde onu deneyim bari 3.5 numara bez uretseler ne olurdu ![]()
5 aylıktan beri 4 numara Molfix kullanıyorum hafiften daralmaya başladı gibi en son 7600 di kilosu
Valla bütün 4 no bezleri denedim bim a101 migros sleepy molfix
4 iyi boşver 3 sıkıyordur belkide
Canım Molfix tam kalıp oluyor fiyatıda diğer bezlerle hemen hemen aynı ona geçebilirsin ben kızım doğduğundan bu yana onu kullanıyorum şimdi 5.aya gircez hiç bı sıkıntı yaşamadım
Bacım 3 sıkıyor da 4 de büyük geliyor
ayakkabı gibi 3.5 yapmaları lazım
Ahaha demek lazım bu üreticilere ya![]()
neden düşünememişler
Sleepy ve Molfix kullandım sadece sleepynin kalıbı daha küçük molfixin 3 numara bezini kullanabilirsin. Biraz büyük olmasında problem olmaz ama bebek bezlerinin buçuğuda oluyor. 3+ diye alırsan bebek bezini 3.5 demek oluyor ara beden var yani.
Aaa bilmiyodum ama soffia 4 aldım iyi oldu sleepy 4 çok büyük gelmişti çocuğun belinin yarsina geldi önce sanki idrar yapmışta dolmuş gibi duruyordu
Sleepy ve molfixte ara beden var diğerlerini bilmiyorum. Birde bez sadece vücut büyüklüğüne göre seçilmiyor büyüdüklerinde ürettikleri çiş miktarıda fazla olduğu için taşma yapıyor ordanda anlayabilirsin büyük numaraya geçmen gerektiğini. Bende 6 numara kullanıyorum bacaklarını sıkmasın diye ama dediğin gibi büyük oluyor bez boşken bile çiş yapmış gibi duruyor.
Evet 2den 3 geçerken öyle anlamıştım fazla sıkmıyor du ama surekli taşıyordu