Bezde Taşma Sorunu

Merhabalar herkese, bebeğim doğduğundan beri bir kaç bez değiştirdim ancak bezdeki taşma sorununa köklü bir çözüm bulamadım. Şu an molfix kullanıyorum ancak o da kakayı taşırmaya başladı. Sadece anne sütü alıyor bebeğim. Kilosu da gayet normal ancak kaka yaptı mı iki kere de birinde mutlaka taşıyor sırtından. Sekiz kilo 4 numara kullanıyorum. Olabildiğince düzgün de bağlıyorum bence ama artık bu konuda çıkmazda kaldım. Fikirleriniz varsa bilmek isterim, çünkü kıyafet çitilemekten yoruldum galiba :sweat_smile:

Canım bezi doğru bağladığını emin misin benim 3 ay 10 gunluk bebeğim de tasiriyor bağzen ya bezi çok dolmuş oluyor yada bezi beline doğru biraz fazla getiriyorum öne doğru çok getirince de oluyor yada bez yamuksa ondan da oluyor biz sleepy ve soffio kullanıyoruz ikisinden de memnunum

Belkide bir büyük almalısınız genelde bezle ilgili bi sorun yaşayıncs bisüre sonra hep bir beden büyük almaya gayret ettim çözüm oldu geniş olması, bezlerin üzerindeki kilolara aldanmayın derim bence tam uymuyor

Bu konuda videolar bulup izledim açıkçası eşit yapmaya çalışıyordum. Bide malum erkek çocuk denge olmayınca bu sefer çişi taşıyordu ama bundan sonra sırt kısmını uzun bırakayım bari

Ay bende böyle düşünüyorum eşim de üzerindeki kilolara bakıp sekiz kilo oldugundan almıyor. Dört numara almış yine bu bitince bir kere de beş numara deneyeyim

Benim bebeğim de erkek çiş sorunu pipi ucu yansa düz koymaya çalıs

Ayni sorunu yasiyodum hem cisi hem kakasi cikiyodu bazi bezlerin kaliplari yan lastikleri dar bi kac marka bende denedim en son bebem natural de kaldim 2 aydir onu kullaniyorum 7.800 grm 4 numara kalibi genis ve iç lastikleride genis kakayi tasirmiyo tavsiye ederim. Molfix ve prima dar kalip

Evet ona da dikkat etsem sürekli iyi olacak aslında

Bebem natural nerden alabilirim acaba, en azından denemelik az sayıda olan paketini alıp deneyeyim. Bunu da denemedim demem :grinning_face_with_smiling_eyes:

Ben goon kullanıyorum sleepy ve molfixten sonra bunu denemek istedim yaklaşık 2.5 3 aydır kullanıyorum çok memnunum akşam dokuz sabah 9 taşma 0 mükemmel

8 kiloya 4 numara küçük geliyo olabilir o yüzden taşıyodur 5 kullanmaya başlarsanız rahat edersiniz bence bizde 5 kullanıyoruz çünkü 5 te anca bez tam bağlanıyor. Bir de çok bol bırakmayın hafif sıkı olsun

Buyuk marketlerde var canim bi dene. İnan elimde baska marka 4 numarada vardi bebem naturalde 4 numara aldim ikisini yan yana koyunca biri kucukdu resmen kalip dar.

Beb dogdugundan beri sleepy kulaniyoruz hatta stok yaptim kucukken 5 kere fln taşırmıştır . 3 aydir hic taşma olmadi suan 5 ayligiz devam ediyirum . Baya dolu dolu kakasi oluyir bi sorun yaşamadım.

Aslında goon çok duydum. Japon markası galiba aşırı kaliteli dediler ama deneme fırsatım olmadı. Gece için deneyebilirim aslında büyük rahatlık olur bana da

Bu konuda o kadar çıkmaza girdim ki ne olsa denerim modundayım şu an :sweat_smile: benim bebeğim hızlı kilo aldı hep o yüzden ilk aylar iyi gitse de sonra o markanın bezler sıkıyor bir yerden sonra. Elimdeki bitsin diye beklerken bu sefer iki üç hafta kıyafet yıkamakla geçiyor :smiling_face_with_tear:

Bende Sleepy kullandım ama maalesef o da bozdu sanki sonra devam etmedim. Birde aşırı kimyasal kokmaya basladı korktum pişik olur diye. Elimde daha iki paket varken başka markaya geçtim

1 Beğeni

Sen bunu dene eminim memnun kalicaksin canim kokusu falanda yok . İnan bende oyle surekli kaka temizliyodum zibindan

Bilmiyom ki pisik olmadi bnmki .