Öncelikle geçmiş olsun sivilce tarzı pişirmeden olduysa dediğiniz olabilir ama siz yine de bir çocuk doktoruna sorun isterseniz . Su takviyesi bir tık daha arttırın isterseniz kakasındaki asit de pişik yapar en azından kolay yoldan atar bezini de sık sık değiştirin atlatana kadar çok geçmiş olsun tekrardan
Pişik yeri kanamış o yüzden o kırmızlık dünden beri geçmiyor arada serbest de bırakıyorum altını ama geçmedi çok rahatsız ediyor bebeğimi bepantol kullanıyordum normalde o da kalmadığı için iyileşemedi pişiği
Doktor görmeden düzelmiyor bazı pişik türleri benim kızımda da sivilcemsi gibi kırmızı kırmızı atmıştım ama hemen doktora götürdüm antibiyotikli bir krem verdi hametanla karıştırıp kullan dedi yoksa bende bepantol sürüyordum ama imkanınız varsa bir doktor görsün
Kantaron yağı veya sade zeytinyağı varsa sürebilirsiniz iyi gelir
Doktor görmeden bir şey verme ve sürme pişik görünümlü mantar olabilir yarın bi sağlık ocağına götürebiliesin
Zeytinyağı sürdüm ama faydası çok olmadı sudocrem diye bi pişik kremi var ondan sürdüm o iyi geldi
Büyük oranda geçti ama biraz daha var pişiği Götürmedim sağlık ocağına duramıyor diye sürmek zorunda kaldım
Oksizinc pomat%40 alıp kullan o zaman canım benim kıza geçen hasta Dr bunu söyledi çinko oranı daha yüksek dedi 2 sefer sürdüm geçti
Teşekkür ederim o zaman ondan alayım deneyeyim belki geçirir ![]()
Denedin mi canım
Yok onu deneyemedim eşim bepantol almış bide annem kantron yağı göndermişti iyi geldi geçirdi çok şükür sadece pişik olmuş korkmuştum ilk defa böyle kanama oldu pişiğinde