“Selam herkese, çocuğum bugün 19 aylık oldu. Doktora gittik; boyuna, kilosuna baktılar. Kilosu 10.800 kg, boyu 82 cm çıktı. Doktor gelişimi için ‘gayet iyi’ dedi. Ama süt, yumurta ve şekere karşı alerjisi (diyatezi) var, bir yandan da diş çıkarıyor. Sabah doktordan dönerken baldızım eşimle konuşmuş ve 'Çocuğun kilosu ne kadar az, zayflamış yemek yemiyə çocuk du çok sinirlendim. Ben bir şey demedim ama şimdi annesini (kayınvalidemi) arayacak, o da ‘Baldızım çocuğun kilosu az’ diyecek. Bugün resmen sinir krizi geçiriyorum.”
Selam canım önemli olan doktorun ne dediği gelişimi iyi demiş her bebek farklı önemli olan sağlıklı olması öfkeni anlıyorum ama insanları aldırış etme böyle konularda bebeğin kilolu olsaydı da ay ne kilolu obez mi olacak derlerdi emin ol sen ve bebeğin iyiyseniz gerisi önemsiz. Zaten dişten ve Alerjiden dolayı beslenemiyor böyle olmasa bile her bebeğin genetik yapısı farklı
Bu çocuğun annesi sensin kusura bakmasın kimse senden başka iyi bakacak düşünecek hiç kimse yok ki kaldı bide alerjik bebek gayet iyi bencede gelişimi sıkıntı etme sen sağlıkla büyüsün.
**Benim için en önemli şey çocuğumun sağlıklı olması, kilosuna hiç takılmıyorum. Bu insanların neden böyle davrandığını gerçekten hiç anlamıyorum. Dünyada o kadar çok şey yaşanırken benim tek isteğim, çocuğumun sağlıklı büyümesi
Hiç susmuyorlar, bilip bilmeden sürekli konuşuyorlar. Bir keresinde kayınvalidem arayıp baldızımın söylediklerini anlattı; güya çocuğu erken uyuttuğum için çocuğun beyni uyuşuyormuş. Bu insanlara daha ne diyeyim bilmiyorum. Çocuk akşam saat 9’da (21:00) uyuyor, bunun neresi kötü?"
Mən Azərbaycan yam cevirb yazıram yalnış yazsam baxşlayın
Kimseyi dinleme. Doktorun iyi dediyse iyidir. Başka söze gerek yok. Aynen böyle söylersin kaynanana da. Seni yetersiz hissettirmeye çalışanlara kulağını kapat.