Bi bakarmısınız

Kızlar bebeğimin uyku rutinini nasıl düzenleye bilirim saat neredeyse 4 hala uyanık 2 aylık

Şuan çok küçük canım düzene girmesi zaman alır tabiki sen yine de rutinini oluştur mesela her gün aynı saatte loş ışık alt değiştirme beslenme masaj vb. Şekilde ilerle biraz daha büyüdükçe düzene girer inşallah

Uyku düzeni 3. Aydan sonra oluşuyor 4. Aydan sonra tamamen oturuyor gerçi 4. Ayda uyku gerilemesi olduğu için de biraz zorlanılıyor ama düzen kalıyor. Uykuya geçişte özellikle gece uykusunda aynı şeyleri yapın banyo kitap okumak beyaz gürültü yada ninni açmak yatarken belli pijamaları giydirmek olabilir. Sirkadiyen ritimin oluşması için gündüz uykuları karanlık ortamda olsa da beslenme ve geçirilen vakit aydınlıkta olmalı gece ise karanlık sessiz mümkün olduğunca az uyaran ( minimum ses ışık ) olmalı ki gece gündüz ayrımını rahatça yapabilsin.

1 Like

Tamam abla çok teşekkür ederim

1 Like

Teşekkür ederim

1 Like

Daha cok kucuk emzirmek icin uyandirma uyandikca emzir.

Annemde öyle söylüyordu uykusunu bölme rahatsız oluyor diye aç kalmasın diye 3 saate bir emziriyordum yada biberon

Konsultasyon burosundaki doktor demisti canim tesaduf duymustum yeni dogan bi bebekti aynen

Geceleri geç uyuyor ama uyuyunca sabah kadar uyuyor gece 3,4 gibi uyuyor bide sabah 9da uyanıyor o zamanda altını değiştirip sütünü verip yatırıyorum