Merhaba guzel Anneler![]()
8 aylik olucak 4 gun sonra kizim. Kefir vermek istiyorum sizin verdiginiz doktorun tavsiye ettigi bi marka varmi? Evde yapsam beceremem. Birde ince ogutulmus yulaf aldim miktar olarak nekadar verebilirim gunluk versem bi sknti olurmu?
Birde bebisinizin sevdigi pankek tarifleri istiyorum tecrubeli Annisler ![]()
![]()
Kefir Altınkılıç marka kullanıyorum. Yulaf 1-2 yemek kaşığı verebilirsin yemesine göre yaparsın. Günlük de verilir sindirimi kolay ve besleyici.
Doktor önerisiyle altınkılıç marka kefir alıyorum diğer soruların cevabı bende yok maalesef ![]()
Her markette varmidir alaca o marka canim ilk defa duydum adini. Yuksek lif orani oldigu icin gunlukde vermeyi dusunuyorum kabizlik sorunumuzda var malesef cok tsk ederim ![]()
Ben bu markayi niye hic duymamisim yahu
buyuk marketlerdemi var canim bende bundan aliyim ozaman diger arkadasda ayni markayi yazdi cok tsk ederim ![]()
Bende buralarda dolaniyim . Uzun yolla cikinca kurtarici olur![]()
Tabi bacim ![]()
A101 de var![]()
Ciddimisin hic gormedim inanki yarin alim ozaman saol canim ![]()
Evet oradan aldım ben ama az oluyor ben her gittiğimde 1 ya da 2 tane kalmış oluyor rica ederim inşallah bulursun ![]()
Migros ve A101 de var. Bim de var mıydı emin değilim ama
Var hepsin de canım şokda da var hatta laktoksuz satıyor şok daha iyi bnce
Ben de tarif vereyim ![]()
Malzemeler
- 1 yumurta sarısı
- 2 yemek kaşığı yoğurt
- 2 yemek kaşığı un
- 1 muz (robottan geçirilmiş, veya iyice ezilmiş)
- Çay kaşığının ucuyla kabartma tozu (veya karbonat)
- Tavayı yağlamak için 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- İsteğe göre pankeklerin üzerine gezdirmek için pekmez
Ben pekmez koymuyorum üstüne muz kendi başına çok tatlı zaten. Sade yaptığım zaman gezdiriyorum biraz.
Yarin deneyim canim benim. Muz bende koymam kabizlik var zaten
Şok da alntinkilic var cnm arkadaşa sormuşsun keşke bende verebilen kefir
Cikamadim markete daha aksam bakacam canim sokda ve a101 de varmis iyi kolay bulmak. İcine meyve falan dograyip versen yemezmiki
Canım bizim süt alerjimiz var o yüzden daha hiç deneyemedim
Bacim nekadar suruyomus bu alerji tuh gecmidri diyodum ben
Yasemin yumurtaya da var bizim artık piştiği için mi bilmiyorum döküntü olmadı 4 gündür çok sevindim darısı süt ürünlerine diyorum bende yoğurt verince döküntü oluyor epeydir verdim ara deniycem gene bakalım
Bilmiyomki canım hala yedigimde bazen kanlı mukus görüyorum kakasin’da haftaya alerji bölümüne gidecem yine soracam bakalim