Mamajoo nun biberonunu kullaniyorum ama kizim sutunu icerken ucu hep boyle oluyo birakiyo bu sefer ac ac uyuyor ucu icine kacmicak memnun oldgnuz biberon warmi
Lansinoh un biberonu çok iyi. İlk philps avent almıştım sürekli akıtıyordu. Büyük biberona geçince lansinoh alayım dedim ve rahat ettim. Hiç akıtmıyor. Camıda hafif. Philipsinki çok ağırdı. 40 kere yere düşürmüşümdür bir kere kırılmadı lansinoh
ucuda dışards onların içe asla kaçma şansı yok
Cami bizimki kirarda plastigini alirim ona bakagim bi ozaman ay sinir oldum icine kacip duruyo cocugun ustu islaniyo sutu icmyi birakiyo bu sefer
Philipste öyle içe gömük olanlarlar genel olarak öyle yapıyor. Lansinoh dışa doğru geçiriliyor rahat edersin. Ben oh bee demiştim ![]()
Ben Philips avent kullanıyorum gayet memnunum hiç içe gömük olmadı![]()
Kullandığınız biberonun resmini atar mısınız. Ben de philips aldım ama tutmadı başlık değiştirdim yine olmadı sağma makinasınıj vardı kivi marka onla içiyor şimdi az geliyor o da parça parça o biberonla veriyorum aöa lansinohun yapısını merak ettim benzerse alabilirim bende
Bende avent kullanıyorum gayet memnunum. İçe göçme falan olmadı akıtmadı da. Sadece yeni doğduğunda biberona alışamamıştı çekemiyordu o yüzden ucunu delmiştim çok fazla deldiğim için akıyor normalde öyle değil. Zaten uçları da satılıyor ikili ucu 450 500 civarı olması lazım.
Ayy aradığım başlık bende bundan alayım link bulabilirseniz atsanız benim için çok iyi olur ![]()
![]()
![]()
Benim içine göçmedi ama kızım meme ucu küçük diye bir türlü içemedi philipsten
Bakıp atıyorum hemen
Lansinoh Momma 240 ml Cam Natural Wave Biberon Emzikli Fiyatı - Trendyol bu biberonum.
LANSINOH Natural Wave Biberon Emziği Orta Akış Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu da sadece başlık . Bunun alt türevlerinden ayına göre alırsınız. Biz şuan 6 ay+ olanı kullanıyoruz
Çok teşekkür ederim ![]()
![]()
Civilden siparis wrdim bakalim bide onu deniycm icine gicup gocup duruyo cocugun ustu batiyo uyurken sut iciyo icine gocunce ustune akinca geri birakiyo duzeltip weriyorm bu sefer almiyo ac ac yatiyo