Biberon önerisi

Bebegime biberon almayi dusunuyorum ne onerirsiniz ewde war ama degistirmeyi dusunuyorum

Philips avent vardı akıttığı için değiştirdim. Dr browns aldım.

Cok hizli akitanlar warmis ondan degil demi cnku hizli akitan istemiyorum

Bundan kullanan warmi

Doğduğundan beri biberonla besleniyor denemediğim biberon kalmadı :blush: Philips avent kesinlikle hem çok kolay tuttu hemde akıtma vs yok. Ama başlığını bebeğinin ayına göre tercih ediceksin 11 aylık kızım için şuan 5 numara y kesik başlık kullanıyorum başlığı ayına göre büyükse çok damlıyor yutamıyor yada küçükse gelmiyor diye çekemiyor

Biliyorum ewet aay ay uclar degisiyormus

Ben lansinoh cam biberon aldım. Meme hem reddi yapmadı, hem bebeğim kolay tuttu. Üstelik 6 aydan sonra ilk defa biberon verdim tek seferde kavradı. Yavaş akışlı bu arada.

Çok hızlı degil ama avent gibi yavaşta değil

Bende emzirmeden mamaya geçtiğimde kızım biberonu almamıştı. Burda bir annenin önerisiyle comotomo aldım onu şıp diye aldı ben çok memnunum altı yumuşak anne gögsü gibi ucuda çok iyi kızım şimdi 8.5 aylık kendi tutuyor hafif baya boyutu biraz küçük ama 250 ml en son ama 210 ml mama yaptığımda mama içine girince oraya kadar geliyor tek seferde daha çok içmek istediği günler olursa bu yetersiz gelecek

Ben eczanede satılan şu geniş ağızlı biberonla başlamıştım hâlâ aynı devam, temizlemesi de kolay bir tane cam var büyük bı tane de pslatikimsi bişey o da kucun 150lik evde onu kullanıyorum . Valla Philips aldım 500lira vermiştim çocuk tutmadı, yine eczaneden pahalı bişey almıştım almadı valla 8 aylık olduk geçen yıkarken ucunu yırttım uç alcaktim 65liraydj biberon 75 lira :rofl::face_with_peeking_eye: biberon aldım hem uygun hem kullanışlı bence ama takılanlar 1 numara oluyor çuvaldızı yakıp genislettim. :face_with_peeking_eye: