Biberon tecrübeli anneler

Merhaba 4ay 13günlüğüz biberon alcam avent ama kaç numara başlım uygun olur acaba

Bence 6+ almanız uygun olur yenidoğanlar 4 aylik bebege uygun olmaz diye düşünüyorum 2 numara yada 3 numara mantıklı olur

2.3 numara buyuk olur ilk defa basliyomus akiskan olur bogazina kacar hep 06 ay basla zaten basliklari degisiyo sonra 6+ aya gecersiniz

120ml olan yeterli olur mu bir emzirmenin ardından me kadar içerler ki mama büyük olandan mı alayım

Almisken buyuk al 3.5 ayligiz 150ml iciyo bizimki 120lik yetmedi 180 lik aldim emdiginzamanda ayni iciyo bizimki

Çok teşekkür ederim :pray:

1 Beğeni

6,5 aylık şu an 5. Aydan bu yana alıştırmaya çalışıyorum ama nafile. 2 numara yazanla başladık içmedi, az geliyordur diye 4 numara aldık yine içmiyor. Nasıl alıştıracağımı bilmiyorım ben de.

Evde iki çeşit var ısırıyor emmiyor aventyen ümitliyim
. Birde emzirmeden önce mı hazır lıyorsunuz mamayı
Yoksa emzirip hazırlanıp mi geliyor sunuz

120ml olanlardan almani oneririm.
Cunki zaten 4-5ay dolduktan sonra değiştiriliyor biberon eğer kaucuksa

İki numaralı baslıkla başlayabilirsiniz. Baktınız tıkanma oluyor zorlanıyor bir numaralı baslık alırsınız. Ml olarak da 260 ml öneririm. Biz beş aylık olduk. Yenidogan ikili set almıştım iki numaralı baslıkla geldi. İki aylık olana kadar kullandım bunu azda olsa tıkanma zorlanma yapıyordu ama hastane Süreçlerimiz oldu o yuzden hemen alamadım yeni baslık. Hastaneden taburcu olduktan snra bir numaralı baslıgı aldım ve şimdiye kadar devam ettim. Ml olarak da artık 120 yetmiyor o yuzden 120 alırsanız wn fazla beş aya kadar kullanırsınız muhtemelen. Almısken buyuk alırsanız daha iyi olur. Benim aldıgım üç numaralı baslıkla geldi ama artık iki numaraya geçeceğim.

1 Beğeni

Teşekkür ederim

1 Beğeni