Merhaba kızlar kamuda çalışıyorum artık işe başlamam gerekiyor emziren anneyim ve gün içerisinde bebeğimin yanında olamayacağım İçin biberona alıştırmak istiyorum aşırı inat sevmiyor suyu dahi kaşıkla içiyor acaba biberonu nasıl sevdirebilirim yardımcı olursanız sevinirim
keyifli sohbetler
Kızım ilk doğduğunda kilo kaybı vardı doktor ek mamaya başla dedi içiyordu sonra memeye alışti bıraktı her gün biberonu döküyordum içmek istemiyordu süt sağdım şimdi 4 buçuk aylık oldu dolaptan sütümü çıkarım vermeye çalışıyorum yavaştan alışmaya başladı biberona. Her gün az olsa mama yap ver ilk günler red edecek ama pes etme acıkmasını bekle öyle ver başka şansa olmayınca içiyorlar bide kucağında verme senin kokun ve süt kokusu alınca meme arıyacak ben mesela ana kucağına oturuyorum öyle veriyorum biliyorum zor ama alışıyorlar
Teşekkür ediyorum benim ki 9 aylık oldu her şeyin o kadar bilincindeki hiç bir şekilde kandıramıyorum o kadar inat bir oğlum var ki ama işe de başlamak zorundayım süt iznim bitti bilmiyorum düşünmekten kafayı yiyecem