Bıktım gerçekten

Annemler çok izliyodu eskiden bende bakıyofum onlarla beraber :grinning_face::grinning_face: hatırladığım tek karakter kuşi :grinning_face:

Ahah arnav ve kuşi tabi kuşinin tatlısı jalebi​:joy:çok güzel.oluyor.bu arada jalebi anam konuyu nerelere getirdim yaa​:person_facepalming:

Olsun kafam dağıldı bi an

Evet tokat attı ama sert değildi canını yakmadı ama kızım korkudan. Çok ağladı sert vursa ztn o elleri kırarım ki bi daha yapamaz o tepkiyi aldı benden

Sert vurmadı canını acıtacak kadar kızım korkudan ağladı bende sert bir şklde tepkimi gösterdim demek dedim bütün gün sen çocukla kalsan acaba napacan dedim çocuğa…

Savunmak gibi olmasın ama hödük değil normalde son zmblarda iyidik aslnda onu kötü etkileyen arkadaşlardan uzak durdukça ama konu annesi bacısı olunca ağzından ne cıktığını anlamıyo konunun üstüne biz tartışınfa kızım yanına gitti o da el kaldrdı deli oldum kızımı öyle korkmuş görünce ben o kadar yorulmama rağmen kıyamıyorum ona hiç bir şklde bi kere bağırsam vicdan azabı ndan uyuyamıyorum off

Kuti sen çok yaşa çok tatlısın inan çocuğun olmasa seni kuzenim sanacam ama onun çocuğu yok maalesef kuzenimlede ne zaman bi dert anlatsam ayni senin tepkilerini veriyor ve bnm en sevdiğim görüştüğüm tek kuzenim o :smiley::face_blowing_a_kiss:

Valla çok sinir oldum kocana . Kuzeninde demek sinir oluyo​:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: kocan sonuçta çok ileri gitmek istemem ama bi an sinirlendim :woman_bowing:t2:

Bnde çok sinir oldum oluyorum da işte yapacak bir şey yok maalesef kuzenim de evet ben eşimle tartşğmda evet eskiden çok ağlar gönlümü almasını beklerdm ama artık yok sayıyorum çoğu şeyi kuzenim ise ağlamaz eşi onun canını mı sıktı o önce eşini bi güzel haşlar sonra eşinin ailesine patlar ben içimde yaşıyorum çokk şeyi

İçinde yaşamak zorunda değilsin. Bırak fiile dökmeyi el bile kaldırsa yıkman gerekir ortslığı. Korkmalı senden

Kuzum uzak sehirde bos bizim aramizda 3bin KM var ama hala herseyin icindeler

Bende birtane var mübarek sanki bir onun annesi var

Bendede birtane var gergin yada sinirli oldugunda çocuk agladiginda bir gör nasil daha gergin oluyor,gecen gün yine gergindi cocukta agladi yok agla yok su zaten gerginim bebekte2aylik.bunlardan çok var

Allah ıslah etsin erkek milletini

Yanlış anlamayın ama eşiniz çocuğunuza vurduğu halde çok sert vurmadı diyerek savunacaksanız neden burda eşinizden şikayetçisiniz? Çocuğa eşe şiddet göstermek kabul edilebilir bir şey değil normalleştirmeyin artık. Sert hafif az çok diye bir şey yok şiddet psikolojikte olsa fiziksel de olsa şiddettir. Size bebeğinize değer veren biri zaten bu şekilde davranmazdı. Ben olsam git annende kal derdim direkt. Sizi yargılamıyorum yapmayabilirsiniz ama benim çizgilerim net asla göz yummazdım. Eğer çocuğunuzun düzenini etkilemesine rağmen bile herşeye tamam diyebiliyorsanız bence şikayet etmeyin siz tamam dediğiniz sürece böyle olmaya devam edecek. Benim eşim en ufak şeyde gözümün içine bakar hem sevdiğinden hemde biraz korkusundan. Ama benden değil kaybetme korkusundan çünkü biliyor ki sınırlarımı ihlal ettiğinde karşısında beni bir daha bulamayacak. O yüzden tamam diyip şikayet etmeyin bir şeylerden ya sınırlarınızı net bir şekilde çizin ya da kavga etmeden tamam diyin başkalarının istediği gibi yaşarsınız ama en azından kavga gürültü olmaz

Normalde böyle biri olsa eşim ztn bunun üstüne bi konu açardum benm açtoğım konu kayınvalideme çok bağımlı olmadndan şikaetimdi alttaki yazıları da okısaydnz ztn savunmak gibi olmasın demişim yaptığının her türlü yanlış olduğunu ztn biliyorum sert bi şklde tepkimi de gösterdm o gün kötüydük onun üstüne böyle birşey yaptı normalde kızıma el kaldıracak bir insan değil sadece işte dediğim gibi söz konusu ailesi olunca ben bi laf edince sinirleniyor ben buna katlanamıyorum evet zamanında çok cektim ama bazı şeyleri yoluna koymayı başardık elhamdülillah ne kadar skntı çekersem çekeyim evlilik öyle bir şey değil hemn al başını git boşan ayrıl öyle bir şey yok kimse kolay kolay evlenmiyor ama çok kolay boşanılabiliyor bu zaman da sizin karakternz farklı bnm ki farklı sizin eşinnizde öyle bnm ki böyle ben kimseyi savunmadım olanı doğru anlattım deseydm ki kızıma sert bi tokat attı kızım çok ağladı bunun için ne derdnz ne pis bi baba derdnz ama niye adamun günahına gireyim ki yaptığı hareket sonuna kadar yanlış evet ama daha önce de dediğim gibi hafif vurdu kızım canı acıdğı için değil korkudan ağladı doğrusu bu çünkü burada çok denk geliyorum gerçekten zor durumda olan kadınlar var boşansa belki daha iyi olacak ama bazısı da normal bir tartışmadan bahsedlnce bile konu ayrıl boşan böyke mutlu olamazsın gibisinden konuşuluyor ben olabldğnce insanları yönlendirmemeye calışıylrum olumsuz yönde bu konuya szn gibi tepki verecek çok insan çıkablilr ama kesin yargılamadan önce yaşadığım hayatı çok iyi bilmeniz beni çok iyi tanımanız gerek

Teşekkür ederim

Ben kimseyi yargılamadım zaten en başta da yanlış anlamazsanız diyerek konuya girdim. Herkes zor hayat yaşıyor her ilişkide kavga gürültü oluyor sabrın taştığı noktalar olabiliyor önemli olan doğru yönetebilmek. Çocuğun yanında ses bile yükseltilmemeliyken siz babasının hafif vurduğunu ve çocuğunuzun korkudan ağladığını söylüyorsunuz. Böyle bir şeyi yaşamayı bırakın çocuk sizin kavgalarınıza dahi şahit olmamalı, onlar daha çok küçük ve her şeyi sünger gibi emiyorlar. Sizden gördüğü her davranış yetişkin hayatındaki karakterini ve davranışlarını belirleyecek. Tabi herkesin ebeveynlik anlayışı farklı siz bunda problem görmüyorsanız bir şey diyemem.

Ayrıca ben size boşanın diye bir cümle kurmadım, boşanmasanızda sınırlarınızı çizin ya da sesinizi hiç çıkarmayın en azından huzursuzluk olmaz dedim. Kaynananızla olan sorunlarınızdan, eşinizin anne düşkünlüğünden ve bu düşkünlüğün çocuğun uyku düzenini düşünmeyecek seviyede olmasından, uyku düzeni dediğinizde ciddiye alınmamanızdan, eşinizin daha önce size el kaldırmış olmasından, çocuğunuza vurmuş olmasından, eşinizin çocuğun yanına gitme ağlasın dursun demesinden bahsedilmiş konu boyunca. Tüm bunlara rağmen normalde öyle biri değil diyip bu seviyelerde olaylar yaşayıp sonra hiç bir şey olmamış gibi kocam diyebiliyorsanız o sizin bileceğiniz iş. Tabiki herkesin ilişki dinamiği farklı ama kime sorarsanız sorun bu normal karşılanmayacaktır. Çünkü normal ilişkilerde sadece saygı sınırlarını aşmayan tartışmalar yaşanabilir. Aşılsa bile bu el kadar bebeğe yansıtılmaz. Hayatınızda memnunsanız kimsenin diyebilecek bir şeyi yok Allah yardımcınız olsun ne diyeyim.