Anneler merhaba benim sol göğsümden süt geliyor ama bebeğim onu çok çok az emiyor gçğüs ucum yok silikon kullanıyorum yara olduğu için belli bir süre kullanamadım kanadı hep sonrada emmedi bebeğim şimdide emerken dövüşüyor adeta memeyle sağarken süt gelmiyor ama elimle denediğimde süt geliyor nasıl yapıcam istiyorum ki 2 mememdende çok süt gelsin
Canım bebekler sağımın 2 katını çekerler bebeğin kaç aylık sütün bebeğine yetecek kadar vardır kilo alımı nasıl beslk damla solgar vitemin var ve bol bol su iç
Tek göğsümğ emiyor daha 40 günlük kullanıyorum damla galaktago damlada kullanıyorum imom latte vitaminde kullanıyorum günde 4 lt yakın su içiyoum diğer göğsümden süt geliyor zaten onda sıkıntı yok ama hep aynı meme vermek istemiyorum sonuçta büyüyecek 2 göğsümüde emsin diğer mememi emmiyor 5 dk anca oyalana oyalana emiyor ucu olmadığı için sağarkende süt çok gelmiyor
Emzirdikce sütün artacak bol bol emzir emdikce süt gelir bir kere bir göğsünü emzir vazgeçme süt gelecek annesi zaten küçük hemen doyar
1 Beğeni