Bilgisi olan var mi

Bebegim 5 aylik oldu ama surekli uyurken hareket halinde onceleri kundak yapiyordum ama 1aydir biraktik. Yinede saclarini cekiyor kulaklarini cekiyor gozlerini ovusturuyor bi sekilde kendisini uyandirip agliyor bunlati neden yapiyor olabilir . Hareketleri asla durmuypr uyanikken de asiri hareketli sabit durduramiyorum

Gec uyudugu ve az uyudugu icin olabilir mi acaba?

1 Beğeni

Bilmiyorum ki oyle olunca bu belirtiler mi var. Uyutamiyorum ki aksam 10bucukta uyuyor birdaha uyanmasin diye elimden geleni yapıyorum 12 gibi derin uykuya gecip sabah 7 8de kalkiyor ama cabalarimla

Bebekler gec uyursa ve gunduz uykularini iyi alamazsa uyku esnasinda huzursuz olup siklikla irkilebilirler ve uyanabilirler diye biliyorum. Belki ondan kaynaklaniyordur

1 Beğeni

Iste napabilirim bunun icin bilemiyorum . Tesekkur ederim bilgi icin

Gunduz uyku duzeni nasil, toplam kac saat uyuyor?

Saç ve kulak çekiştirme diş çıkarma döneminde de oluyor. Insan neden kaynaklandığını bilemiyor ki bazen.Geçici dönem bunlar ama hareketli olması çok normal sağlıklı bir bebek demek ki :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Oyle bi duzeni yok yarim saatten fazla uyumaz toplam da 2 saat uyusun diyelim. Tabi kucakta ise farkli 4 5 saatte gunduz toplamda uyudugu oluyor

Ah gecsin yurusun kendi yesin icsin uyusun dinlenelim biraz gercekten bitmek bilmedi atak haftalri​:rofl:

Ayni maalesef benim oglan da yarim saat uyuyup uyananlardan. Muhtemelen sizinki de derin uykuya gecemediginden uykusunu alamiyor. Ben bazen uyanir uyanmaz tekrar uyutmaya calisiyorum ama hem cok gec daliyor hem de gercekten cok yorucu oluyor cunku kucagimda sallayarak uyutuyorum. Gece uykulari da ortalama 9 saat suruyor ama zaman zaman uyanabiliyor, yani gece uykularimiz cok verimli degil maalesef. Siz de destekle mi uyutuyorsunuz?

1 Beğeni

Evet hem memed3 uyuyor hem kucakta sallaniyor gece boyunca da memede