Bioderma atoderm pişiğe iyi gelir mi kızlar
O nemlendirici diye biliyorum sudocream var tıbbî olarak hametan sarı olank var mustella önleyici diye geçiyor ama
Kızımın özellikle yüzü için nemlendirici olarak kullanıyorum ben . Vücut losyonu mustela kullanıyorum. Sudocream kullandım pişik için kremleri bitti diye hiç pişik olmamıştık 4 aylık kızım 2 kullanımda pişik etti hemen kestim. Bepantol baby kullanıyorum pişik kremi olarak . Mustela da kullandım yeni doğan döneminde. Ama şu an dediğim gibi bepantol baby
Nemlendirici olarak kullanıyorum ben memnunum. Pişik için Sebamed kullanıyorum doğumundan beri. İleri düzey pişikte de hametan merhem. 2 3 kullanıma geçiyor
Sudocrem cok memnunum az bisey surunce bile geciriyor
Hangi krem psik yapti ![]()
Sudocream . Oysaki çok kullanıp da öemnun olanları görmüştüm hatta yara izleri gibi şeyleri de yok ettiğini bilirim ergenlikten çok arkadaşım kullanırdı
Ama pişik yaptı ve kızım hiç olmamıştı 2 defa sürdüm ve hemen bıraktım
Ben memnunum ins pisik yapmaz
O nemlendirici pişiğe iyi gelmez. Pişik için mustela kullanıyorum. Eğer çok pişikse de hametan ve hamazinc karıştırıp kullanıyorum doktorumuz vermişti.
Bioderma nemlendirici canm onun için kullan ben kullanıyorum. Pişik içinde sudocrem kullanıyorum memnunum birde uzun süre gidiyor sudocrem ben doğduktan 1 ay sonra falan aldım hala bitmedi kızım 8 buçuk aylık. Birde her bez değişiminde sürmüyorum önceden herzaman sürüyordum şimdi arada sürüyorum. Biodermanın da nemlendirici özelliğinden memnunum kızımın yanağında egzama vardı kullandım geçirdi. Ordan kollarına falan sıçradı kullandım hepten kayboldu şükür. Ama onuda nadir kullanıyorum
Cok krem surmek derinin hava almasini engelliyormus