2 aylık oğlum sürekli ağlıyor uyusa ağlıyor uyumasa ağlıyor emse ağlıyor alti temiz ağlıyor sürekli mutsuz sakin olmuyor artik iyice yoruldum bi bebek neden sürekli ağlar yardim edin bana
Canım kolik olabilir bazı bebekler hiçbir derdi olmadan da böyle olabiliyor mecburen sakinliğini korumak zorundasın beyaz gürültü dinlet youtubeden iyi gelecektir 4 aydan sonra hepsi bitecek
Kolik belirli saatlerde olmuyor mu ki cnm oflum surekli ağlıyor bnm artik gücüm dermanim kalmadi
Ayyy bu soruda kendimi buldum diyordum ki benim bebeğim hiç gülmeyecek galiba hep ağlayacak diyordum sizi çok iyi anlıyorum yorgunluğunuzu hissettim resmen ağlayan bebek uyumayan bebek çok yorucu hem fiziksel hemde bedensel olarak benim bebeğim de gaz olduğu icin çok ağlıyordu 1 saat uyuduğunu bilmem en uzun uykumuz 30 dakikaydi 3 buçuk aylık olunca ağlamalar azaldı biraz daha uykuları uzadı eğer şanslıysaniz 3 buçuk aylık olduğunda biter bu ağlamalar ama şanssızsaniz 6 aya kadar da sürebilir benim bebeğime doktorlar kolik dedi ve saati yoktu her saat ağlıyordu ayrıca çok gazı vardı sürekli bir gaz çıkarma sorunu yaşıyorduk geceleri gaz sancısı daha çok vuruyordu ama çok şükür artık 5 aylık olduk gazını kendisi çıkarıyor ağlamaların yerini gulmeler aldı yinede belli bir saatte ağlama krizimiz oluyor zor biliyorum ama biraz sabır istiyor emin ol bu dönemler geçecek
Hiç bir sebep yokken de ağlayabilir ya da gaz, idrar yolu enfeksiyonu, süt ürünleri alerjisi, laktoz intolarance, reflü vs. de olabilir. Bebeklerde en sık bunlar oluyor. Biz de bu durumların çoğu vardı, çözdükçe ve zaman geçtikçe ağlamaları baya azaldı.