Bide pardon ben nerde eşinin suçu yok sen böykesndr diye bir kelime ettim acaba bide iftira atıyorsnz günah günah
Pardon evet sen kuruntu yapıyor olabilirsn yazmışsın ama benmle o kadar yorumlasip dertleşip başka birine tuhaf bu yazman beni kırdı ve bir kaç kişi daha vardı aynı senin gbi
Benm yorumlarıma verdgn cevaplar dan sonra kendi kendine kuruntu yaptığına bi kere daha inandım (inşallah da öyledr) evet biz yorumlaştk gayet insan gibi cvplar verdm ama aynı konuları üç ayrı başlıklta acmanz tuhaf bu niye bu kadar zorunuza gitti anlamadım
Ayrıca kırdıysam da özür dilerim tuhaf kelimesine bu kadar takılacağınzı düşünemedm hiç
Senin gibi!! Derken??
Kizlar bence boş yere kendinizi yoruyorsunuz
Konunun çok dışına çıkıyorsunuz , kırmayın birbirinizi @Rana @Tugba1234
Önemli degl senin gibi derken aynı o tarz kelime söylediler onlardan bhsttm yani bn özür dilerim kırdıysam
diğer postunuza da yazdım ben zaten boşan falan diyen de bendim bu arada. Benim dışımda da diyen olmamış zaten. Tabikide böyle desem de o kararı vermek sizin inisiyatifinizde. Ben kolay kolay ne böyle konulara yorum yaparım ne de bu şekilde ama üst üste 2 3 konunuz var. Eşiniz hem özgüveninizi düşürmüş hem psikolojinizi bozmuş. Tabiki hiç bir ilişki 4/4 lük değil her ilişkide inişler çıkışlar sorunlar olur ama sizin anlattıklarınız tamamen değersizleştirmek ve sevgisizlikle alakalı. Tabiki çiçek isteyeceksiniz bu en doğal hakkınız ama siz bu istediğinizin normal olup olmadığını sorguluyorsunuz. Yoksa herkesin evliliği huzuru bozulmasın ama ben kafada kurduğunuzu vs düşünmüyorum eğer öyle olsaydı eşiniz fazla fazla yapan ama sizde hala tatmin olmayan kuşkulanan biri olurdunuz. Ama eşiniz bırakın sizin için bişeyler yapmayı bunları istemenizin normal olup olmadığını bile sorgulatmış. Sadece kadınlar da değil herkes ister zaten. Konu sadece bu olsa tamam ama diğer konunuzda yazdığınız şeyler çok üzücü bence. Konuyu açıp buraya taşımayacağım. Ama umarım sizin için hayırlısı iyisi olur