Bir çiçek bir kadın için ne kadar değerli olabilir ki

Eşim anneler günü kadınlar sevgililer gnu vs almaz çiçek cnku kadinlara değer verilmiyo hep gösteriş için bu günler var diyor vs haklı olabilir bende hep isterim hiç almaz asla almam diyo bgn bir video gördüm adam diyor ki o çiçeği hep atlamıştim aslında ama aslında ona verilen değer çok fazla yani sizce de öyle mi :heart_eyes:hediye alır pasta yiyecek nbylm özellikle çiçek isterim diye almıyor mu :rofl::rofl:bgn de diyor ki çiçek almadm diye mi böyle tavır yapıyorsun yoo dedm beklemiyorum ki senden tavrm baskaydi almam diyor alma zaten dedm bir çanta alıyor çantam eski diye ya da kifayet güzel olsun güzel giyinsin yanıma yakissin diye mi acaba

1 Beğeni

En azından senin ki hediye alıyo kaç yıldır evlyz bir gün bir hediye almşlığı yoktur bi kere doğum günüm de aldı o da başkasının yönlendirmesyle bi yakınıyla msjlarını okudum karının yarın doğum günü atlama güzel bir hediye al gbssnden yazmştı o da o gün aldı ama çok berbat şklde verdi iki üç yıl önceydi o da o zaman dan beri sıfır bi kere tek bnde çiçek istemştm o da hayatta almam o kadar para vermem demşti bi yıl olmştr öyle söyleyncr daha da istemedm ne hediye ne çiçek bnm dememle alacaksa almasın daha iyi kendisi de almaz alıştım bnde beklemiyorum ha bu arada doğum günüm de aldığı altın künyeyi de ev için bnden aldı sksjfjk

Ahahah seninki daha betermis bari altın almasaydi da sende kalsaydı eşya olaydı daha mantıklıydu :rofl::rofl::rofl:ahh bu kadınlara verilmeyen değerler

1 Beğeni

Alıştım bacım boşver biz kendimize değer verelim kıymetimizi bilelim bu bize yeter

Saksıda çiçek alacaksa başım gözüm üstüne. Canlıdır bakarım . Ama buket çiçekler bi dünya para ve soluyor çöp olıyor . Bencede saçma ve gereksiz. Hele şimdi hepten saçma çünkü 700den aşağı çiçek yok. He yapay alacaksa alsın . Saksıda alacaksa alsın . Onun haricindekilere hem gğnah hem paraya yazık. Giderim kebap yerim karnım doyar en azından

3 Beğeni

Saksıda alıyor çürüyor ya yapay en güzeli :rofl::rofl::rofl::rofl:

1 Beğeni

Ben artık saksıda da alma diyorum çünkü hiç bakamıyorum artık çiçeklere :woman_facepalming:t2::face_with_hand_over_mouth: bana da çok gereksiz geliyor çiçek, değer veridğini göstermek için fakrlı şeyler dd yapılabilir düşünmesi yeter.

1 Beğeni

Biz kadınlar günü, sevgililer günü, yeniyıl vb gibi günlerde tema vakfına bağış yapıyoruz adımıza ağaç dikiliyor. Bundan daha güzel hediye mi olur. Anneannem bir dikili ağcım bile yok şu dünyada demişti birgün. Onun adına 4 tane fidan diktirmiştim. Artık dğnyada dikili bir ağacın var demiştim. O gün bugün her özel günde bunu yaparız

4 Beğeni

Ne güzel fikir oldu bende yaparım artık

1 Beğeni

Kadınlar günü için eşimin iş yerinde kadınlara karanfil vermişleri biri heralde unutmuş oturduğu yerde çıkışa kadar orda kalınca eşim çıkınca almış getirmiş geldi elinde karanfil böyle süsleyip püslemişler ama getirdi verdi dedim inanmıyorum sen buna para mı verdin delirdin mi sen ne gerek var bi tavuk alsaydın bunun yerine şaşırdı tabi teşekkür etmeden şikayet edince sonra durumu anlattı :joy::joy::joy: yani 100 TL olsun 500 700 hiç fark etmez bana çok gereksiz gelir çiçeğe verilen para çünkü solup gidiyor üzülüyorum kaktüs çok severdim birkaç kere almıştı evim fazla güneş almıyor çürüdü ama artık çocuk büyüyor biraz tehlikeli olduğu için onu da istemiyorum hediye konusu hiç anlamaz yani ne alacağını bilemez her doğum günü ve evlilik yıl dönümünde kız kardeşlerime sorar bazen kafasına yatarsa alır sevgililer günü vb günleri kutlamayız @Rana şu altın meselesi sanırım herkeste öyle zaten bize alınmıyor bence yatırım yapmak istiyorlar öyle dur hediye almış gibi yapayım diyorlar :joy::joy:

Çok mantıklı gerçekten harika bir fikir :heart_eyes:

1 Beğeni

Mühim olan çiçek değil bence önemsenmek değer verilmek benim eşim alır ben kızardım geçti bizden artık çoluk çocuğa karıştık şuan için boşa harcama yapmak gibi geliyor he sevgiliyken falan mutlu oluyordum şimdi beni düşünürek aldığı herşeyden mutlu oluyorum önemli olan düşünmek hediye vs almasa benim için hiç sorun değil çünkü aklımda olmayan birşeyi gördüm sen seversin diye aldım demesi herşeye yeter bu bir çikolata da olabilir başka birşeyde. Mutlu ve huzurluysanız günlere veya hediyelere çok anlam yüklenmemeli bence

Kusura bakma ama senin tedavi olman gerekiyor adam ne güzel alıyormuş işte sevincegin yerde yanına yakissin diye canta fln alıyor diyorsun kafanda kuruyorsun çocuğuna yazık valla

Ben herkesin aksine katılmıyorum şahsen. Belki beni linçleyenler de olur ama hediye dediğin yiyecek yada çanta alarak olmaz. Bunları zaten alması gerek. Ben mesela çalışan bir kadındım eşim kendisi söyledi işi bırak diye ve eğer ben bıraktıysam tabii ki temel ihtiyaçlarını karşılamalı. Eğer kadın da çalışıyorsa tabi temel ihtiyaçlar ortak halledilebilir. Çiçek konusunda hiç gereksiz bulmuyorum tamam belki solup gidiyor ama insana güzel hissettiriyor eşim özel gün olsun ya da olmasın bir anda buketle kapıda belirir bende her aldığı çiçeği dökülmediği sürece evin belli yerlerinde saklarım. Pahalı olması da maddi durumu olmayan insan bir tane gül alır yine alır. Hadi çiçek konusunu da geçelim ihtiyaç olduğu için değil de denk gelip beğeneceğini düşündüğü bir kıyafet takı yada mücevher de alabilir. Yanlış anlaşılmasın eşim bana bir toka alsa da mutlu oldum pırlanta alsa da bugüne kadar. Ama hanımlar kendinizi bu kadar değersiz görmeyin tamam çiçek konusu kişiden kişiye değişir belki ama seven insan düşünür sık sık hediye alır sürpriz yapar. Bu sadece eş için bile değil ben bile yakın arkadaşlarımla her fırsatta hediyeleşirim. Hem insan kendini daha iyi değerli hissediyor hemde ilişkiler tazeleniyor. Konu sahibi lütfen yanıma yakışsın diye mi lafını bir daha kullanma neden kendini o seviyeye indiriyorsun ki? Eminim çok güzel bir kadınsındır tüm kadınlar özel ve güzel. Bırak eşin senin yanına yakışsın o böyle düşünsün. Değerinizi hatırlayın :heart:

Çok teşekkür ederim zaten ben de öyle düşünüyorum bir çiçeğe fazla anlam yükleriz biz kadınlar ve asla almam etmem dedigi zaman sana Bir altın yüzük almasa bu kadar zoruna gitmez insanın çünkü o çiçeğe verilen anlam oyl derin ki yediden yetmişe herkes öyle düşünüyor ve gereksiz para diyenler acaba o erkekler sigara vb alırken de gerekss olmuyor mu zaten yanına yakissin diye alininan kiyftler yoksa ne ki bir çiçeğe verilen sevgi o cicegn ondan gelmeei mutlu etmesi ve kavgada sana çiçek almadm diye mi boylsn diyince hayır kavga ondan değil tabiki ama bu kadar biliyorsan neden almıyorsun değer görmediği inat icinnn bı post daha paylaşmıştım aşırı linclendimm

1 Beğeni

Ben mi tuhafimmm…elestire elestire bitirdiniz beni ama kendinde burda kocani anlatıyon senin kocan çok normal mi acaba bana bosan diyenler oldu hadi sende bosan böyle kocaya seninki daha da beter be

Üslubuna dikkât et önce sana boşan diyen ben değilim ayrıca ben senin kocana değil seni eleştrdm kocana laf etmedim tanımam etmem belki sen kendin kuruyorsundr kocan kadına bakmamştr bile dedim ben senin kendine verdğn değersizlğn kendine ettiğin hakaretlerin yanliş olduğunu savundum kocanla ilgli bişey demedim sinirni çıkaracağın kişi ben değilim ayrıca benm kocam böyle olmasına rağmen kalkıp senin gibi ayrı ayrı başlıklarda saçma sapan konular açıp insanlara rahatszlk vermiyorum kocamla ilgili

Canım sakin..

Öncelikle buraya konu açılıyorsa olumlu olumsuz eleştiriyi göze almanız gerekli . Eğer alamıyorsanız acmamaniz daha sağlıklı .. konuları girdikçe takip ediyorum.Saniirm aileden uzaktasın ya da reel de gorustugun arkadaş çevren vs yok, hali ile bebekte olunca evdesin . Dolayısı ile gördüğün tek kişi kocan olduğunu varsayarsak onun her hareketi gözüne batar olmuş , belki vesvese ile günahına da giriyor olabilirsiniz Allah bilir .öncelikle sen kendini sev kendine değer ver, kendine saygı duy. Sürekli kocanı kafanda at tut hakeretleri sorgulamaktan özgüvenin gitmiş gibi , kendini toparlaman ve her şeyden önce bebeğini sağlıklı birey yetiştirebilmen için kendini sevmen gerek,gerek ki bebeğine de kocana da bakışın değişsin .Yetiştirmeye çalıştığımız bebeklerimizin rol modelleri bizleriz. Onları gelecekte nasıl görmek istiyor isek ona göre kendimize çeki düzen vermemiz gerekli ..Eşin hakkında burda konuşmak belli yere kadar yardımcı olabilir , daha doğrusu sen ne kadar almak istersen oraya kadar yardımcı olunur fakat sürekli dile gelmek seni eşine karşı daha doldurur ve uzaklaştırır . Problemi önce eşin ile uygun USLUP ile konuşup hareketler karşısında ne duygu geçişleri yaşadığını anlatıp hala asamiyorsaniz kesinlikle çift terapistine gitmenizi tavsiye ederim . Her kadın ozeldir , kendine iyi davran :heart::rose:

Mrb canm ben bütün yorumları okudum önce nasihat verip snra hasta falan yazmışlar bana tam cevap yazamıyordum o ara üstteki ranayla da baya knstuk yorumlastik şimdi başka birine benm için tuhaf yazmış ben burda rahatszlk veriyormusum o zaman hiçbir zaman yorum yazma biz de senin başka durumlarına cevap veriyorduk ya hanımefendi esininde suçu yok sen böylesindir diyor bide usluupum düzgün kötü yorumlar geldi zaten cvp vermedim ama yeter kadın düşmanı mıdır nedir ya

Ahaha bi kadın düşmanı olmadığım kaldı yok arkadaş senin aynı konuları başka kelimelerle neden ayrı ayrı başlıklarda actığını şimdi daha iyi anlıyorum… tuhafsın hâlâ söylüyorum tuhaf ne demek anlamı biliyomusun kötü bir kelime değil aslında araştr istersen sana kötü bir laf etmedim bu eleştirileri sadece ben değil yazan herkes söyledi de bi tuhaf kelimesi mi battı anlamadım