Bir gün bir ASM hemsiresi elimde kalacak

Bu gün kızıma 1 yaş aşısı için asmye gittik takibi de yapıldı. 8,5 kilo bebek zayıf dedi 1 kilo daha alması lazım falan. Üzüldüm haliyle çünkü beslenmesine çok dikkat ediyorum. Yemesi de iştahı da iyi daha ne yapabilirim diye baya endişelendim. Doktorumuza takip sonuclarini verdim hatali bir beslenme düzeni mi oluşturdum diye görüş aldım. Ve doktorun söylediği kızımın kilo gelişiminin çok iyi olduğu. Sizin kızınız 2470 Gr doğdu 7,5 kilo olsa bile yeterliydi benim için ama Kumsal 8,5 kilo oldukça iyi bir kilo alımı aynı şekil düzene devam edelim dedi. Onlar 3-3,5 kilo doğan bebeklere göre bir ortalama ile hareket edip konuşuyorlarmis. Ama Kumsal erken ve düşük kilo ağırlığı ile doğdu dedi. Onun kendi gidişatında hiçbir sorun yok dedi. Yani insan bı bakar bu çocuk kaç kilo doğmuş kaç haftalık doğmuş. Eve gidene kadar kendimi yedim. Bir dahakine çaticam yani ne hakkın var beni endiselendirmeye bu kadar. Tüm duzenimi gözden geçirdim ve gerçekten çok üzüldüm gelişimini doğru destekleyememisim diye…