Bir günlüğüne zengin ve ünlü olsanız...?

Hep bebeklerdenmi bahsedecez birazda eglenelim kizlar birgunlugune zengin ve unlu olsaniz napardiniz​:rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing:

Helikoptere atlar biraz manzara izlerim kuş bakışı.Sonra bir hamam spa masaj Allah ne verdiyse sonra full vücut bakımı,sonra güzel bir restoranda yemek :pinched_fingers:t2: tekim dimi bu aradaa çocuğuma bakılıyordur haha

3 Likes

Bende bitane guzel bi ada alip orda kafa dinlemek isterim sonra guzel bi masaj onun ustune guzel bi bakim yaptiririm ordan deli gbi alisweris yapardim​:rolling_on_the_floor_laughing:canim ne istiyosa ucagima binip o ile weya ulkeye gidip onu yer geri donerdim​:rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing:

2 Likes

Ahh ah benim de aynı zengin de olsak istekler hep aynı biraz kişisel alan, kişisel bakım ve kişisel karın :grin::grin: hiç kişisel şeyimiz kalmadı malum n’olacaktı başka :grin:

1 Like

Ben yay burcuyum ki dibine kadar yaşardım tüm lüksleri​:rolling_on_the_floor_laughing::face_with_tears_of_joy::rolling_on_the_floor_laughing: jetler, başka ülke, pahalı restoranlar, cilt bakımı ve spalar ooo… günün sonunda yaldır yaldır ışıldardım herhalde​:face_with_tears_of_joy::sweat_smile::face_with_tears_of_joy:

2 Likes

Bende yay burcuyum seninle aynı fikirdeyim :+1:

1 Like

Alabildigim kadar otel alirdim . Fakirlesince otelden yararlanirdim.:face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy:Bambaşka biri olurdum her halde bur suru kıyafet alirdim . Stok yapardim herseyi . Mutfağa 2 yillik alisveris yapardim​:face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy:kuyumcuyu satin alır ustune kendimexbir suru bilezik alirdim aslında. Fakirliğimi dusunup ona gore yatirim yapardim.:face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy:

1 Like

Kocaman bir apartman alıp dayalı döşeli aile apartmanı yapardim bir okul cami yaptırmak isterdim

Nasıl bir fakirlik seviyesi ise hayalini bile kuramadım :rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing:

Zeki kadınlar başka oluyor yatırım düşünmüşsünüz hep :face_with_tears_of_joy: Hiç aklıma gelmedi şunu alıyım bunu alıyım. Bir ev almayı bile düşünmemişim ya​:face_with_tears_of_joy:ben çarçur eder ertesi gün dımdızlak kalırmışım yine​:rolling_on_the_floor_laughing::face_with_tears_of_joy:

2 Likes

Ben 1 gün içinde 2 3 tane dubleks daire alırdım. O bir günü bu şekilde değerlendirir sonrasında orayı kreşe cevirirdim bir tanede deniz manzaralı 2 katlı daire alırdım kendime. Tabi kresten gelen gelirle de sonraki yıllarda yurt dışı seyahati yapardım en çok istediğim Maldivler hayalim belki diyeli m​:folded_hands:t2:

Zengin derken en ultrasını düşünüyorum hayalimde ve Elon Musk’a gider ortak olma teklifinde bulunurdum.🫱🏾‍🫲🏻 O da zengin ve ünlü birini reddetmezdi sanırım.
Geri kalan günleri o düşünsün :sweat_smile::face_with_peeking_eye:

Hahhahahazj1j ilahi kiz hic gulesim yoktu.:face_with_tears_of_joy: