Hep bebeklerdenmi bahsedecez birazda eglenelim kizlar birgunlugune zengin ve unlu olsaniz napardiniz
Helikoptere atlar biraz manzara izlerim kuş bakışı.Sonra bir hamam spa masaj Allah ne verdiyse sonra full vücut bakımı,sonra güzel bir restoranda yemek tekim dimi bu aradaa çocuğuma bakılıyordur haha
Bende bitane guzel bi ada alip orda kafa dinlemek isterim sonra guzel bi masaj onun ustune guzel bi bakim yaptiririm ordan deli gbi alisweris yapardimcanim ne istiyosa ucagima binip o ile weya ulkeye gidip onu yer geri donerdim
Ahh ah benim de aynı zengin de olsak istekler hep aynı biraz kişisel alan, kişisel bakım ve kişisel karın hiç kişisel şeyimiz kalmadı malum n’olacaktı başka
Ben yay burcuyum ki dibine kadar yaşardım tüm lüksleri jetler, başka ülke, pahalı restoranlar, cilt bakımı ve spalar ooo… günün sonunda yaldır yaldır ışıldardım herhalde
Bende yay burcuyum seninle aynı fikirdeyim
Alabildigim kadar otel alirdim . Fakirlesince otelden yararlanirdim.Bambaşka biri olurdum her halde bur suru kıyafet alirdim . Stok yapardim herseyi . Mutfağa 2 yillik alisveris yapardim
kuyumcuyu satin alır ustune kendimexbir suru bilezik alirdim aslında. Fakirliğimi dusunup ona gore yatirim yapardim.
Kocaman bir apartman alıp dayalı döşeli aile apartmanı yapardim bir okul cami yaptırmak isterdim
Nasıl bir fakirlik seviyesi ise hayalini bile kuramadım
Zeki kadınlar başka oluyor yatırım düşünmüşsünüz hep Hiç aklıma gelmedi şunu alıyım bunu alıyım. Bir ev almayı bile düşünmemişim ya
ben çarçur eder ertesi gün dımdızlak kalırmışım yine
Ben 1 gün içinde 2 3 tane dubleks daire alırdım. O bir günü bu şekilde değerlendirir sonrasında orayı kreşe cevirirdim bir tanede deniz manzaralı 2 katlı daire alırdım kendime. Tabi kresten gelen gelirle de sonraki yıllarda yurt dışı seyahati yapardım en çok istediğim Maldivler hayalim belki diyeli m
Zengin derken en ultrasını düşünüyorum hayalimde ve Elon Musk’a gider ortak olma teklifinde bulunurdum.🫱🏾🫲🏻 O da zengin ve ünlü birini reddetmezdi sanırım.
Geri kalan günleri o düşünsün
Hahhahahazj1j ilahi kiz hic gulesim yoktu.