Kizlar 4 aya dogru gidiyoruz ama dunden beri kizim yatti yerden kafasini kaldirip doğrulmak istiyor yapamadiginda sinirlenip agliyor azicik dogrulttugumda susuyor gulmeye basliyor oturgmak icin 4 ayin gecmesini bekliyorum ama benim kizin cok acelesi var ne yapacagimi bunu nasil biraktiracagimi sasirdim oturmak icin henuz erken sizce nasil unutturabilirim bu hareketi butun gun kalkmaya calisiyor kalkmadiginda da basiyor cigligi aglamayi
Unutturmasın ki yarim saniye oturtmanda bi sakinca olamaz bnimkide oyle val 3 aylktan bu yana küçük küçük oturuyorum
Unutmuyor zaten minik cadim arada oturtuyorum kucagim bir mutlu oluyor gulucukler saciyor denemek icin mama sandalyesine oturttum ondan mutlusu yok
Mama sandalyesi şimdiden erken diye düşünüyorum Biz de 4…5 aylık olduk 5’e doğru olunca İnşallah kullanmaya artık düşünüyorum
4 aylikken sizin desteginizle oturmasinda sakinca yok bildigim kadariyla. Bizim oglan daha 4. Ayini tam doldurmadi ama ayni hareketleri yapiyor, biz de alip kucağımızda oturtuyoruz.
Benim ki 7 haftalik oda kalkmaya çalışıyor doktora sordum biraktiramazsin gelisiminin bir parcasi dedi ne yapacağımı bende bilmiyorum ![]()
Kucagimda tutuyorum oturtuyorum ama ondada asagiya dogru asiliyor bıraksam ucacak ![]()