Bir turlu birakmiyo memeyi

Bebegim doymuyomu acaba memeyi birakmiyo belim hertarafim agriyo bn cekmesem birKmiycak o deyulde yetmiyomu acaba sutum?

Kilo alımı nasıl bezleri dolu oluyormu? Memede dolgunluk hissi varmı sıktığında süt geliyormu?

5 ayina 5 gun sonra girecek iste 2 kilo 900 gr dogdu suan 7 kilo gram fazladir iyj dedi dokyor kilosu su ara boyle olmus buyududeyetmiyomu acaba diyorum bez deyisimi gunluk coo olmuyo eskisi gibi deyil gunde 3 enfazla dort yani normal diluluk birde bn sık deyistirdugim icin cokta dilu olmasina firsat vermiyorumgece deyistirmiyorum uyucagi zamsm deyistiriyorum birde Sabah memede dolgunluk oluyo tabi ama o oyle surekli tutunca pıs

Sktgimda tabi sut geliyo

Sıkıntı yapma bende gece değiştirmiyorum bezini yatarken değiştiriyorum birde sabah gün içinde nasıl huzursuzluk var mı

Canım oğlum 5 aylıkken bizdede bazı sıkıntılar olmuştu bazen çok emiyordu bazen beni yitiyordu memede ağlamaya başlıyordu. Acaba ek gıdamı başlasam doymuyormu bu çocuk diyordum. Sonra 2 hafta sonra düzeldi. Bence bu dönem bi atak zamanına geliyor zaten diş belirtileride bu zaman başlıyor o yüzden kendini emmeye vermiş olabilir.

Evet huzursuz bu ara doktor disler geliyo baya kabarmus demisti ondan olabilurmi amz bi ara oyle oluyoki sankj biryeri agriyo ama yogun ilgi alinca sakinlesiyo sabahlari iyi genelde gulec bi bebek maşallah

Aynn oyle oldu bndede bnde ek gidaya yoneliyofum evet dis lerden bahsetti zaten doktor cnm

Memenin dolu olup olmadığını en iyi anlamanın yolu bebeğinin yutkunma sesleri . Emerken kaç vakumda bir yutkunuyo beş civarı vakum yapıp yutkunuyosa sütün çok az. Ama 1 2 vakumlamada yutkunuyosa sütün yeterli. Yani senin bunu yutkunma sesinden anlayablirsin. Bence bez miktrı falanda değil. Benimde bebeğim açken memeyi bırakmıypr gelecek süt die. Ama azdı zaten sonra çoğaltamayınca zorlamadım. Yine emiyor ama çok az sütüm

1 Beğeni

Bazen keyif icinde duruyorlar uyuyorlae benimki oyle uyuyor bile doktor dikkat et emzik niyetine kullanmasin demisti suanda bizim 4 aylik masaallah diyelim 6,5 kilo boyu uzun ama benikkinin​:rofl::rofl: beze gelince dolu dolu 4 bez degisiyorum ben iki gunde birde kaka yapiyor bazen cok dolu bazen az dolu oluyoe goyusler ama dedigi gibi arkadasin yutkunmadan anlasiliyor benimki uc defa cekip yutuyor bazen iki ama oyle gurt gurt sesi gelmiyor aralikta gitcez doktora bakalik ne diycek iki saate bir emiyor gecede ayni bende dusunutorum ac mi diye ama bilmiyorum ispanak cok sut yapiyor gecen denedim bol su birde moraliniZ iyi olacak

Guven icinde kaliyorlar aliskanlikta oluyor memede uyumak

Evet yutkunuyo anliyabiliyorum ama ilk etaplarda

Maşallah :smiling_face_with_three_hearts:saglikli olsunlarda basta ses geliyo yutkunuyo kisa suruyo bitiyoda doymuyomu ne

Aynn oda olabilir

Normsl oda dokrtm artiknseni okadar emmez 4 dk isinj bitirip birakir seni dddi cocugu tanimaya calis bizimki doymamissa gaz cikartmak icij kaldirdigimda agliyor sirtina vurunca diyorum doymamis devam doymussa sesiz duruyor cikartirken zaten

Ozaman az geliyor olablir .

Olabilir canım dislerin sizlamasi bir anda onun için hakiki yarim çay bardağı (ufak olanlarindan) zeytinyağına 10-12 tane karanfil koy beklet sonra o yağa temiz parmağını batırıp dişlerine masaj yap iyi geliyor

1 Beğeni

Ayni dediginiz gibi icine sarimsak ta dendi ama bana nasil yapsam

1 Beğeni

Normalde ellerimi yikiyorum dis etlerine masaj yapiyorum cok hosuna gidiyo

1 Beğeni

Sarımsak hiç duymadim gittigim çocuk Dr söyledim çok iyi bir yöntem tebrik ederim dedi sizin söylediğinizi diğer bana gelen annelere de söyleyeceğim dedi Dr

1 Beğeni