Biraz dertleselim miii

Merhabalar kizlar benim 13ay 20 gunluk bebegim var bu aralar cok psikolojim bozuk dogum yaptim o gunden bu yana hep desteksizim logusaligim bile evde tek basjna gecdi bu yuzden sutum kesildi 1 ayda stresden susn 13 olduk ama okadar cok yoruldum ki esim hic destek olmuyor elinden hic telefinu dusurmuyor cocukla ilgilenmiyor onun karsisinda hep tv televizyon ben okada rcok yoruldum ki kendime ayircqk 1 saniyem yok cocuk bana asiri bağımlı oldu hep beni gordugu icin tuvalete bile gitsem agliyor arkamdan asiri panik atak ve agorofobi hastasiyim disari tek cikma korkum var hele cocukdan sonra baya bi yogunlasdi bulundugum konumda hic kimsem yok hep tekim bu yuzden cok daraldim artik cociguma verimli olamiyorum onunla yeteri kadar ilgilenemiyorum yeri geliyor ikadar yorgun oluyorum ki yemek bile yapaz hale geliyorum ben gercekden cok sıkıldım kendimi cok degersiz ve yorgun hissediyorum ama ben iyi bi anme olmak istiyorum esim olucak adam cocugu omadar cok teknoloji delisi yapti ki dogdugu ilk gunden bu zamana hep tv telefon karsisina oturttu onu nasil bu temnolojiden uzaklasticam onunla nasil ilgilenicem gun içinde ner yapicam bana neolur yardimci olun fikir qlisverisi yapalim lutfen

Canım eşine görev veriyor musun? Bazı erkekler görev komut verilmeden bir şey yapmazmış. Çocuğun altını değiştirir misin müsaitsen banyo yaptırır mısın veya ben yemek yaparken sende çocuğu uyutabilir misin gibi ricalarda bulunursan belki yapar. Benim eşimde mesela normalde yardımcı olur ama ben bir kaç gün ricada bulunmazsam yapmaz ara ara rica ettiğimde bu sefer ben söylemeden bazı şeyleri kendisi yapıyor. Bebeklerle herşeye yetişmek çok zor temas halinde olmak istiyorlar temizlikti yemekti kendimizden geçiyoruz gerçekten. Bir de eşin tam olarak adapte olamamış olabilir. Gerçi bebeğiniz büyük ama bazen erkekler kadınların yaşadığı hamilelik lohusalık döneminden etkilenip uzun süre etkisinde kalabiliyorlar. Ya da hep böyle mi eşin hep böyle değilse belki dönemsel genel hayatın sorunlarından dolayı böyle davranıyordur. Bir de herşeyden önce açık bi şekilde eşinle konuştun mu neden böyle davrandığını o böyle davrandığında kendin ve çocuğunuz için senin nasıl hissettiğini. Kesinlikle çözmeniz gereken bir konu bu hem sana yazık hem bebeğin anne kadar baba sevgisine ve babayla zaman geçirmeye de ihtiyacı var

Geriyorum nezaman komut versem geldigimde cocugu tv karsisinda oda koltukda elinde etelefonla

Soyluyorum doyorum ki tv telefon bunlar otizim yapiyormus neler neler soyluyorum tamam diyip basindan sagiyor ailecek bi öğrenmişler bisey olmaz demeyi hep pyle gidiyolar