Biraz dertleşmek istedim

Böyle olacağını bilsem kendin hallederdn zaten senin de dediğin gibi nasipte yokmuş o yüzden sıkma canını

1 Beğeni

Çok teşekkürler olabilir bakarım tabi.

1 Beğeni

Aynen öyle giden gitti artık napalım :cherry_blossom:

1 Beğeni

Çok geçmiş olsun, ben hırsız olsam ve bir tercih yapsam bebek arabasini calardim, hiç olmadı pazar arabasi yapardım :smiley:ama var ya pantolonu arkadaşın mi çaldı acaba diye hikayeninin sonunu merakla okudum, hiç üzülme Allah sana en kısa zamanda tam bedenine göre terzi gerektirmeyen pantolon nasip etsin, giden gitmiş ne diyelim :neutral_face:

2 Beğeni

Sen dua et arabayı calmamislar :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Yaa teşekkür ederim. Ahahah yok yaa arkadaşım hiç şüphe edeceğim biri değil de, hiç kimseden de bekleyeceğim bişey değil yani garip hissettim çok. Bizim sitede hiç öyle bir şey duymadım mesela. Tabi ki İstanbul’da yaşıyorum güven veren bir şehir değil pek :joy:

1 Beğeni

Artık zaten çöpümü bile bırakmam dışarda herhalde :rofl:

1 Beğeni

Aynı sini bende yaşadım bebek arabasında yıllar önce arkadaşıma gitmiştim bebek arabasında da küçük bir kutuda kumbara tarzı paramız vardı çocukların görünen yerdede değildi unutmuşuz arabada neyse iyide bir para vardı çocuk unutmuş bende sonradan alayım dedim aklıma geldi aman zaten en alt kat dedim kim alacak binanin içinde kuytu yerde ona rağmen almışlar uzulduk bende çocuklara biseyler alacaktım tamda o parayla çıkmışken dönüşte alırız diyordum baktım yok yerinde yeller esmis nasip degilimis geçmiş olsun sizede

1 Beğeni

İnsan ne kadar üzülüyor değil mi hem de hiç beklemediği bir durum olunca :cry: nasip değilmiş işte çok üzüldüm size de, Rabbim kat kat artırarak geri göndersin sizs o parayı

1 Beğeni

Aynen tabi çok teşekkür ederim duaniz için rabbim sizede daha iyilerini nasip etsin

1 Beğeni

Allah aşkına boşver sağlık olsunn senden kıymetli mi uzulmene değmez eşinde anlık öyle tepki vermiştir nolcak sanki millet neler yapıyorda ne borçlar altına giriyor iki pantolonun çalınmış Rabb’im cann sağlığı versin eksik etmesin yeter :face_blowing_a_kiss:

1 Beğeni

Öyle gerçekten unuttum gitti :face_with_hand_over_mouth: aminn Allah daha büyük kayıplardan korusun. Olayın sıcaklığıyla fazla üzüldüm sanırım ama şimdi iyiyim. Hatta bugün birden aklıma geldi, aa dedim dün pantolonlarım çalınmıştı unutmuşum bile dedim

Aynen öyle :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::heart_eyes::heart_eyes: başının gözünün sadakasi olsun artık Allah la onun arasında olsun ihtiyacı varsa ne ala bisekilde onun olurdu zaten ben öyle düşünüyorum belki gerçektn ihtyci var ve ona nasip oluyor eğer yoksada Allah görüyor o yeter

1 Beğeni

Evet evet belki de öyledir :cherry_blossom: teşekkür ederim yorumlarınız için, iyi geldi buraya içimi dökmek :relieved_face::two_hearts: