Biraz dertleşmek istedim

Bugün biraz mutlu uyanmıştım, yakınımda oturan arkadaşım kahvaltıya çağırdı gittim çok da güzel geçti. 2 yaş 2 aylık oğlu var benim kızım da 14 aylık. Çok güzel oynadılar birlikte, o da çoo mutlu oldu ben de. Giderken de yanıma paçalarını yaptıracağım 2 tane pantolonu da almıştım dönüşte terziye bırakırım diye. İşe giderken giyebileceğim çok fazla düzgün kıyafetim yok açıkçası, o pantolonları da çok önce almıştım bir türlü yaptıramadım. Günlerdir de dışarı çıkıyoruk hep unutuyorum yanıma almayı. Evde dikiş makinam da var dikiş biliyorum ama işe giderken giyeceğim için daha düzgün olsun diye terziye vereyim dedim. Neyse arkadaşa gittiğimde dışarda bebek arabasını bıraktım binanın içinde. Pantolonları da arabanın altında bıraktım eve almaya gerek yok dedim. Çıkınca baktım çanta yok çalınmış :woman_facepalming:t2: çok fazla üzüldüm ya, yapacak bir şey yok gitti artık ama insan nasıl alabilir bunu anlayamıyorum bir türlü. Çocukla doğru düzgün alışverişe bile çıkamıyorum zaten. Üstüme göre kıyafeti zor buluyorum. Ay ne bileyim gereksiz fazla üzüldüm. Eşim de bırakırsan alırlar tabi belli bir şey bu gibi bi tepki verdi daha da üzüldüm. İnsan bi teselli bekliyor hatalı bile olsa :woman_facepalming:t2:

3 Beğeni

Üzüldüm alan utansın arkadaşım canını sıkma olan olmuş artık..

1 Beğeni

Geçmiş olsun maalesef üzülüyor insan ne olursa olsun. Ben de dün camiye gittim kandil programına. Bebek arabasının altında oğlumun ayakkabılarını unutmuşum tam camiye girecekken dönünce farkettim onları da poşete koyup sırt çantama koydum. Bebek arabasını bile çalabilirlerdi. Kapı önünden arabayı bile alabilirler. Ayakkabı hırsızı da çok var. Allah korusun önlemi almak lazım.

2 Beğeni

Yaa alan gerçekten hangi kafayla almiş anlamıyorum çok üzücü bir durum giden gitmiş diyelim canınız sağ olsun üzülmeyin

1 Beğeni

Ah keşke utansalar, böyle bir şeyi yapan kişi utanmaz da herhalde. Teşekkür ederim :pleading_face:

Gerçekten her şey olabilir diye düşünmek lazımmış demek ki, ne bileyim hiç aklıma bile gelmedi. Günümü mahvetti. Bir de arkadaşın evi 9. Kat en üstte oturuyor bina girişi filan da değil yani. Ama tam asansörün önündeydi, inerken birisi görüp aldı demek ki. Belki düşmüştür diye baktım ama yok

Dimi hiç düşünmüyorlar herhalde. Öyle çok ciddi bir şey değil ama en az 1.000 tl lik 2 pantolon yani o kadar az da değil. İnsan üzülüyor elinde olmadan.

1 Beğeni

Çok geçmiş olsun bende çok üzüldüm, giden şeylerin yerini Allah fazlasıyla doldursun. Sizde üzülmeyin daha fazla elinizden ne gelirdi ki? Devir çok kötü oldu artık. İnsan hiçbir yere hiç kimseye güvenemez oldu maalesef. Allah iyilerle karşılaştırsın

1 Beğeni

Amin teşekkür ederim :pleading_face: öyle gerçekten bu kadar yakınımızda bile ne kötü insanlar var böyle düşündükçe insan kimseye güvenemiyor.

1 Beğeni

İnanın benim de hiç aklıma gelmiyor birisinin eşyasına tenezzül edip alıp götürecekleri. Ben de senin gibi düşürdüm, arabada dursun ne gerek var derdim ama maalesef her türlü insan var hayatta​:pensive_face:şöyle düşün üzülme, onlar senin nasibinden çıkmış, nasipte olmayınca da bir şeyler sebep oluyor, insanın basireti bağlanıyor bırakıyor dışarıda işte. Nasipte olmayınca önündeki bir lokma ekmeği yiyemiyor, bir nefes fazladan alamıyor insan. Şu zamanda kolay alınmıyor hiçbir şey ama giden maldan olsun sıkma canını. Senin nasibin olan döner dolaşır yine sana gelir​:face_blowing_a_kiss:

2 Beğeni

Üzülmez olurmu cnm nasıl insanlar.var herşeye yerleri var

1 Beğeni

Seni biraz güldüreyim:) bir gün çobanın biri hayvanlarını otlatırken tren raylarının üzerinden geçeriyormuş. Tren gelmiş sürünün içinden geçmiş, hayvanların bir kısmı sağa sola kaçışırken trenin çarptıkları telef olmuş tabi. Çobana demişler ya ne oldu sürüye? O da demiş ki “yav neyin nesiyse öyle bir tufan felaket geldi ki hayvanları biçti geçti. Allah yüzümüze baktı da dikine geldi, enine gelseydi bir tanesi kurtulmazdı.”:joy::joy: sen de şimdi @Saye ‘nin dediği gibi bebek araban da gidebilirdi iyi tarafından bak :hugs::smiling_face_with_three_hearts:

4 Beğeni

Tüh alana hayrı olamasın inşallah. Ama çok çok ihtiyaçtan aldıysada helal et canım üzülme :woman_bowing:t2:

1 Beğeni

Geçmiş olsun canım. 2 pantolonu da çalmazsın ya. Allah’tan bebek arabasını da çalmamışlar ona şükür valla.

1 Beğeni

Güldürdü bu hikaye gerçekten daha kötüsü de olabilirdi :joy: çok teşekkür ederim :cherry_blossom: iyi ki varsınız ya gerçekten, ne güzel şeyler yazmış herkes.

1 Beğeni

Öyle tabi belki de ihtiyacı vardı bilemiyorum ama yine de içinde iyilik olan biri o durumda bile almazdı herhalde

1 Beğeni

Yani hırsızlık sonuçta . Sen sadaka verdim say öyle içini rahtlat​:smiley::smiley:

1 Beğeni

Öyle gerçekten ayakkabılarım da dışardaydı, yazık üzüldü herhalde onları bırakmış ya da numarası uymamış :joy: pantolonlar da boyunu kısaltmaya gerek olmadan giyer belki ne diyeyim umarım üstüne olur :rofl: yani o kadar alıp da bi de giymeden kenara atarsa daha da üzücü yani :face_with_hand_over_mouth: ama bana ders oldu israf gibi bir şeydi bu da aslında evimde dikiş makinam var oturup diksene işte ne bekletiyorsun. Haftalardır bunun için bekletiyormuşum evde resmen. Nasipte yokmuş demek ki işte napalım

2 Beğeni

Aynen öyle diyorum, ben 2 pantolona üzüldüm insanlar nelerini kaybediyor.

1 Beğeni

Aynen ama sonuçta o pantolonu da ne kadar düşünüp beğenip gezip aldın. İki pantolon diyip geçme

1 Beğeni