İlk ben basliyayim bikere gece uykusunda bi anda uyandim esimi filan itiyorum yatagn icinde cocuk bakiyorumcocuk nerde
diye esimde yataginda nerde olack demisti cocugun yanimda saniyorum bi kerede uykuda ayaklarimi sallamistim kizim ayagimda sanmistim sizinde warmi bunun gbi komik halleriniz
Lohusalığımın ilk günlerinde annem bebeğime ninni söylüyordu ben çok acıklı söylüyorsun lütfen söyleme diye kızmıştım ve ağlamaya başlamıştım bir süre ağladım sonra sakinleştim şimdi düşününce çok saçma geliyor ama o zaman gayet mantıklıydı
Pış pış diyerek uyutuyorum yatağa bırakıp odadan çıktığımda diğer odalara geçerken de kendimi pış pış derken buluyorum
İki hafta önce komik değil ama üzücü ve unutamayacam bir olaydı bebeğimiz markette unutmuştuk ben tek değildim kızlarım ve eşimde vardı hepimiz dalmisiz alışverişe kasaya geldik ilk ben fark ettim baktım bebek arabası yok kızım sürüyordu arabayı bırakmış oda uzak bir yere gittiigim yerde büyük alışveriş merkezi yani nasıl kostugumu o an bilmiyorum bianda ağlıyorum çocuğun başına birileri birikmisti ama çok kötü biandi çocuğumu görünce nasıl sevibmistim
Ben hamileyken esim isten gelmisti dedim tisortunu cikart parfum kokuyo demistim cikartmadiydi bende aqlamaya baslamistim cikartmiyon diye oda gidip cikartmisti aqlayarak bana tisortu cikartin ya nedim sana dedi
Bende bazen yorgunluktan ayaklarımı uzattım mı hala ayağımda kızımı sallıyormuşum gibi ayaklarımı sallıyorum eşim de sen iyice arzaya bağladın diyo
Daha yeni yaptim . Kizim yarin 4 'cü ayina giriyor . Saclari dokuldugu icin bnde yarin kuaföre götüreceğim doye son kez saçlarıyla cekim yapayim dedim . Bir gizel cekim yaptim. Bir guzel de eßime gosteriyom oda dedi sen kizini 4 aylik cekmemisin ki 84 aylik olmus o diy git yeniden cek dedi.nasil becerdim hic aklim almiyor . Hata bi tane atayim .
Bide ilginç bir olay yaşamıştım. Bebegim 15 gunluktu park pesigine yatirdim uyumuyor diye elimi onun karnina koyup piş piş yapiyordum. Oyle bebek de bnde uyuya kalmışız. Gece 4 gibi birsey oldu elime biri elimi cekti bazanin altina dogru cekiyor ama gercek gibi cok guclu cekti birden uyandim elimi bebegin uzerinden cektim . Ama cok korktum bian odada bori var sandim o kadar gercekti.
Yeni doğum yaptığım sıralar eşimle uyuyoruz çocukta uyuyor eşim kalk kız ağlıyor diye beni kaldırmaya çalışmış bende eşimin sırtını pışpışlamışım uyu hadi diye sonra geri uyumuşum ah çok yorulduğum zamanlardı hala gülerim ya
Maşallah
Ahahah olmaz mı bi ara kızım emerek uyuyordu ve sürekli bizim yanımızda uyumak istiyordu. Bi kac gun yatti benim kafamin icin de de yanımda bebek olduğunu kodlamisim dönerken, hareket ederken onu düşürmiyim diye. Neyse bi gece yatağına alıştırdım felan ama ben yanımda zannediyorum. Eşim bana sarılmak isterken dönerken felan simra burda diyormusum. O sorduğunda nerde diye elimi gösteriyormusum halbuki bebek kendi yatağında uyuyor bi kac kere böyle bisi yaşadık daha varda aklima gelmiyor
Bende ilk aylar yemek yerken tuvalette banyoda bile sallanma modundaydim sanki kucagimdaymis gibi salliyordum kendimi boş boş sonradan geçtibide bebeğim uykudan uyanmıştı gerinirken hapşırdi aynı anda şiddetli şekilde gaz çıkardı kendi sesinden korkup bı ağlamıştı ki susturana kadar neler yapmıştım
herşeyden korkuyolar ya bazen çok komik oluyolar
5 günlük anneyken, annemlerin kedisini mutfakdan çıkaramıyorum diye yatağın ortasına oturup saatlerce salya sümük ağlamışdım ve salyalarımı sildiğim çarşafı kocamın üstüne örtsün üşür o diye tutturmuşdum lohusalık böyle bişeymiş
Ay ben de ilk ay gece kalkmistim uykuluyum. Biberona mama hazirliycam suyu koydum. Mama yerine çay atmistim biberona
Bebeğim yeni doğmuştu hastanedeydik gece yanımda eşim kalmıştı, sabaha doğru kızımın altına bakıyordum eşim de bana yardım ediyordu. Sonra bir türlü çorabının tekini bulamadık her yere ama herr yere baktık. Eşim de uyku sersemiydi iyice sinirlendi şeytan aldı götürdü resmen ya dedi yatağın içine baktık ayağa kalktık örtüleri kaldırdık yok. Sonra artık aramayı bıraktık ben de kızımı emziriyordum, emzirirken bi baktım aradığımız çorap kızımın elinde meğer eşim uyku sersemliğiyle çorabı eldiven zannedip eline giydirmiş. O kadar güldük ki o sabah, uykusuzluktan ne yaptığımızın bile farkında değildik. Sonraki günlerde daha neler neler oldu
Tsk ederız teyzesi