Biraz havamız degişsin

Kız nee buu anaam belli bir süredir paket lastiği gibi gerim gerim geriliyoruz bu neyse dış minnakların oyunu​:sweat_smile: (ay şaka şaka şimdi biri yok ABD cart curt der gene gerilirim ) neyseeem şuanki ruh halinizi 3 emoji ile anlatın deseler ne olurdu benim ki

:face_with_bags_under_eyes::sleeping_face::hot_beverage: (Bonus :cow::cow:)

1 Beğeni

:sneezing_face::face_with_bags_under_eyes::sleeping_face: hasta oluyorum burnum akıyor ateşim çıkacak gibi uykum var :grimacing:

Ay geçmiş olsun bacım

:face_with_bags_under_eyes::face_with_bags_under_eyes::face_with_bags_under_eyes: bitkin hissediyorum bir yandan tablolarımı yapıyorum ama bu çocukla ölümleri dehşet kendini bilmezlik beni çok ürkütüyor bıkmış gibiyim

1 Beğeni

Ayy kolay gelsin canım bende etkilendiim dün uyuyamadım düşünmekten

Tşk ederim canım :face_blowing_a_kiss:

Teşekkür ederim :heart: aynen canım ya bende valla iyice sulu göz oldum yattık tam bir haber çıktı sonra artık 2 de anca uyuyabildim ağla ağla

Yaşananlar ve yaşanacaklar için çok üzgünüm.
2 yaş sendromlu bebeyle ben tükenmiş durumdayım bana 3 emoji yetmez. Gözüm huni aradı ya huni emojisi lazımdı bana

:woozy_face::face_with_spiral_eyes::scream::sob::yawning_face::woman_white_hair:t2::woman_bald:t2::woman_facepalming:t2::woman_getting_massage:t2::poop::toilet::water_closet:

1 Beğeni

:thinking::pensive_face::melting_face: söyleyeceklerim bu kadar….

:face_with_bags_under_eyes::sleeping_face::exploding_head: 8.5 aylık kızımla yaşadığım emojiler tamda bu gerisini artık siz tahmin edin​:worried:

Ayy

buyur bacım

1 Beğeni

Ne düşünüyon bacım

Ayy delirmemek elde değil 15.5 aylık bebekle günde kaç ya sabır çekiyorum bilmiyorum :sweat_smile:

Çok zor ya valla kafayı yemek üzereyim inanki durup dururken ağlıyor karnı tok altı temiz kucağıma alıyorum ağlıyor beşiğine bırakıyorum ağlıyor oyun oynuyorum ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım desteksiz çocuk büyütmek zor gerçekten baş ağrımı tarif edemem yani o derece

O kadar iyi anlıyorum ki seni geçiyor diyorlar ama gel birde annelere Sor nasıl geçiyor

:face_holding_back_tears::sob::sob:ben yoruldum hayaaat

Bazen kendimi çok suçlu hissediyorum pişman da oluyorum yetemediğimi düşünüyorum artık elimde olmadan bağırıyorum bi kaç defa oldu kızıma belki beni kınicaksınız ama elimde değil o kadar doldum ki artık bi şekilde patlıyorum

Hiç kimse kınamaz hepimiz aynı süreçlerden geçtik geçiyoruz da

Rabbim evlatlarımızın yokluğunu göstermesin hepimize sabır versin iyi anne olup iyi çocuklar yetiştirmemizi nasip etsin inşallah

1 Beğeni

Amiinn inşallah

1 Beğeni