Biraz icimi dökeyim

Merhaba anneler bi kaç gün önce kızımın cok ateşi oldugunu yazmıştım evde takip ediyorduk dün 2 kere acile gittik ateşi 39 u 40 ı gördü beynimden vurulmuşa döndüm.. neyseki enfeksiyon cıkmadı diş çıkardıgı icin oluyormus ağlaya ağlaya boğazını tahriş etmiş.. kızım normalde hic uyumayan bir bebek ne gece ne gündüz. Bazen cok söylenir cok ağlardım. Bugün hareketsiz halde saatlerce uyudu ve öyle zoruma gitti ki uyansın da yaramazlık yapsın diye dua ettim kendimi suçladım. Desteksiz büyüttüğüm için bazen dayanamayıp söyleniyorum ağlıyorum ama nasıl pisman oldum anlatamam. Cocugum gözümün önünde soldu eridi bitti. Zaten kolik aylarca gaz sancısı çektik şimdi de dişleri cok zorluyor..dua edin kızıma güzel anneler

Umarım tez vakitte iyileşir rabbim şifa bekleyen herkese şafi ismiyle şifa versin. Anneliğin en zor yanıda vicdan meselesi bazen söyleniyoruz ediyoruz uyuyunca bile içimiz cız ediyor keşke söylemeseydim diye ama bu bebek hastanalacak düşecek. Az önce kızıö üç kişinin yanında düşüp dudağını kanattı o ağladıkça bende ağladım valla ki hepimiz de onunla ilgileniyoduk kaşla göz arasında oldu ama oluyo böyle şeyler bu şekilde büyüyolar rabbim tüm çocukları korusun inşallah tez vakitte diş sancılarından kurtarırsınız

Rabbim sifa versin tez zamanda ciksin disleri. Bizimki de yakindir valla en zoru diş . Her bebek kolaylıkla çıkartsın minik incileri :two_hearts:
Bende desteksiz buyutuyorum zor oluyor insan ister istemez zorlaniyor. Esim gece calsiyir gunduz uyuyor . Kizimla bol bol vakit geciriyok . Bazen bende darlaniyorum. Benm kizdan binadakiler de şikayetçiler . Gulerek şaka maka lafi vuruyolar . Hergun sesini duyoruz diy asansore geliyor taaaa ddiyilar ..:melting_face:

Diş ateş yapmaz diyor doktorlar bide buyurun işte… Ah yavrum o kadar zor ki onlar için bu durum dilleri olsada konussalar keşke.. bizde insanız nihayetinde elbette serzenislerimiz oluyor yoruluyoruz ama bu günlerde geçecek diye telkin ver kendine kuzum. inşallah güzel geçer bu dönem rabbim kolaylaştırsın

Amiiinn cümlemize :heart:

Gerçekten diş çok başkaymış Allah yardımcımız olsun yazık bu minnoşlara :heart:

Gerçekten aynı şeyi söylüyorum 2 gündür sözde ateş yapmaz ishal yapmaz yapıyor işte çocuğum yanıyo cayır cayır 3 kere kan tahlili yapıldı başka bi şey çıkmıyor hamdolsun dişinden oldugu öyle belli. Ki ağzı ateş atıyor. Allah razı olsun :heart:

Allah razı olsun gerçekten öyle ya annelik delilikmiş :face_holding_back_tears::heart:

Geçmiş olsun inşallah tezden atlatırsınız. Bizde alttan iki tane çıkardı şimdi üstten çıkarıyor zorluyor baya bu sabah 5 de ateşle uyandı asla durmuyor ne ateşini ölçtürüyor ne bişey zorla biraz calpol verdim soğuk kompres yapayım diyorum kıyameti koparıyor şuan beklemedeyim calpol biraz düşürdü ama inşallah böylece geçer ateş çok zor minikler nasıl dayansın biz dayanamıyoruz dişe onlar napsın ya rabbim hepsine hepimize kolaylık versin inşallah

Dis den ates olur dedi bebege verdigi sIkintadan dolayi dedi doktorum
Altini yara bile yapar dedi.
Pamuk karanfille dis etlerini pansuman yap
Dis jolesi alamazsan

Jelim var sürüyorum sık sık. Karanfilli diş jeli aldım. Çok üzülüyorum iştahı da kesildi ek gıda yemiyor 3 gün oldu bugün 4. Gün :cry:

Icimiz ciz ediyo malesef onlari boyle gorunce caresiz.elimizden de bisey gelmiyo ama bunlarin hepsi bi devre malesef kabullenmek zorunda oldugumuz.
Sonucta bi insan olusuyo kendini ifade edemiyo.
Bizde elimizden geldigimiz ce yardimci olmaya calisiyoruz.
4 cocuk buyuttum her seferinde yine ayni dongu.
Eymen de biraz daha hizli azilarini bile cikardi.
Tabi her cocukta ayni degil de bazisi daha cok
Hissetirir bazisi daha az.

Sadece sabir ve beklemek.
Bize dusen pay.
Cok seviyoruz bizden gelen bi parca cunki.

Gerçekten öyle. Ne zormuş anne olmak :face_holding_back_tears::heart: