Arkadaşlar selam, geçen hafta 9. Ay kontrolümüz vardı.Henuz disimiz yoktu, doktorda damaklarda belirti dahi yok yakın zamanda çıkmaz demişti.Sorum şu, dün bebeğim kolumdan beni ısırdı çok acımıştı bugün damagina baktım alt kısmında çıkıntı var keskin bir şekilde diş ucu yani belli, 1 hafta içerisinde diş hemen çıkabilir mi?4-5 gündür uyku düzenimiz berbattı başka bir belirti göstermedi gozlemime göre de.
Bizim ilk disimizde oyle oldu 5 gun uyku bozuklugu vardi bi anda patladi disi ama 1 ay surdu uzamasi hemen uzamiyo ve uzayana kadar agrili geciyo ardina hemen digeride patlar
Olsun bunlar güzel telaşlar mecbur bekleyeceğiz ![]()
Oyle tabi ![]()
Diğerleri de birden çıkar mı acaba yoksa sancılı mi olur ki ![]()
Sancili oluyo malesef ilkinde uyku bozuklugu olmusdu ikincide daha kotu oldu bizim. Tam duzeldinderken tekrar cikacak heralde uyku falan kalmadi dogdugundan beri gece uyuyan bebekdi
Üzdün şuan huveyda neyse ki geçici bir süreç ![]()
Bizim 11 aylık 8 dişi de art arda geldi biri uzatmadan diğeri ağrıdı muhtemelen. Yaklaşık 4 aydır uykulari bozuk. ![]()
4 ay mi
Bizimkinin uykusu vs çok duzenliydi 4 gündür bozuldu diye ruh gibiydim, 4 aya bu duruma alışırım sanırım ![]()
Uzun suruyo ama geciyo heralde canim 7. Aydan beri bozuk bizim duzen 9aylik suan
Maalesef
8.aya kadar çok iyiydik. Şimdi son dişler sonrası rahatladı bir nebze uyuyor çok şükür. İnşallah sizinki çok zorlamaz.